Braşov-Sânpetru-Bod-Hărman-Sânpetru-Brașov

Cu bicicleta prin Braşov


Despre

Un traseu uşor, de aprox. 26 km, drumuri judeţene asfaltate. Poate fi făcut şi de începători, nu are decât două mici urcări (pe podul rutier care trece peste Ocolitoarea Braşov şi în centru Bod) dar va trebui să fii atent la maşinile care circulă pe drum!
Am stabilit ca punct de plecare şi întoarcere zona Coresi Shopping Resort, bineînţeles că poţi pleca şi te poţi întoarce din/în orice punct al oraşului Braşov 😊
Update 01/03/2024. Dacă nu ești cu o bicicletă pentru asfalt și vrei să prelungești un pic plimbarea, din Bod poți merge până în satul Ariușd; după aprox. 3 km, pe un drum asfaltat (foarte puțin circulat de mașini), chiar înainte de pod fă dreapta pe un drum de pământ care urmează cursul Oltului.

Pe drumul dintre Sânpetru și Ariușd.

După ce vei trece pe lângă Bălțile Cișmașu, vei ajunge în Hărman; dacă îți place să mergi pe drumuri de pâmânt, o să îți placă chiar dacă vei face un ocol de câțiva km. Singura problemă e că drumul trece pe lângă câteva stâne și s-ar putea să mai întâlnești câini. Dacă vrei să vezi un Relive cu traseul ăsta, click aici.

Pe drumul de pământ, înainte de a ajunge în Hărman.

Puncte din rută