Căutăm răspunsuri la întrebarea "UNDE MERGEM?"

Căutăm răspunsuri la întrebarea "UNDE MERGEM?"


Căutăm locuri care au o sumă a calităţilor net superioară celei a defectelor - locuri în care oamenii se simt bine şi pe care le-ar recomanda prietenilor lor. Căutăm acele locuri de unde clienţii pleacă mulţumiţi şi unde îşi pun în gând să revină - locuri care îşi merită fiecare bănuţ plătit acolo!

Eşti proprietarul unui Loc în care satisfacţia clienţilor este pe primul plan? Crezi în vorba "ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face"? Pentru tine banii sunt o consecinţă a muncii şi nu un scop al ei?
Atunci, merită să devii răspuns la una dintre cele mai des întâlnite întrebări din limba română, într-una din secţiunile platformei UNDE MERGEM®: UNDE DORMI | UNDE MĂNÂNCI | UNDE TE DISTREZI | SHOPPING | ACTIVITĂŢI&EXPERIENŢE | SERVICII

CUM POŢI FACE ASTA?
Scrie-ne un mesaj la contact@undemergem.ro
cu subiectul "Am un Loc in UNDE MERGEM"
în care ne spui numele Locului, adresa şi datele de contact ale unei persoane de decizie.
sau foloseşte formularul de contact.

Vom introduce acel Loc în lista noastră de prospectare (dacă nu este deja) şi vom culege informaţii din piaţă referitoare la gradul de satisfacţie a clienţilor; dacă se va califica pentru o documentare la faţa locului, te vom contacta şi vom stabili un info-trip în care vom verifica dacă se confirmă cele aflate, vom face fotografii, vom chestiona clienţii ... vom încerca să fim Ochii, Nasul, Gura şi Urechile utilizatorilor UNDE MERGEM® - astfel încât recomandarea din platformă să reflecte cât mai fidel ceea ce vor găsi viitorii clienţi în acel Loc!

CARE SUNT AVANTAJELE UNUI PARTENERIAT cu platforma UNDE MERGEM®:
1. Vei beneficia de o recomandare gratuită*, obiectivă, sinceră, amănunţită, cu fotografii şi impresii documentate la faţa locului >> care va fi apreciată de potenţialii tăi clienţi.
2. Te vei bucura de o expunere online extraordinară, cu şanse foarte mari să fie printre primele 10 rezultate în căutările Google - aşa cum se întâmplă deja cu majoritatea recomandărilor #undemergem.
3. Activitatea ta va fi la un click distanţă, mereu la îndemâna a 12.000+ de utilizatori UNDE MERGEM® care şi-au instalat aplicaţia şi sunt dornici să afle despre locuri bune, interesante, UNDE merită să MERGEM în România!
4. Vei avea la dispoziţie** câteva instrumente de marketing care te vor ajuta să comunici cu potenţialii dar şi cu actualii tăi clienţi; îi poţi fideliza; poţi publica oferte şi evenimente în aplicaţie etc... şi te vom consilia pentru realizarea unui mobile marketing de calitate pentru activitatea ta, în primul marketplace de timp liber din România cu return garantat!
* listarea este gratuită dar este necesară plata unei taxe (deductibilă 100% ) de 490 lei (TVA inclus) care acoperă o parte dintre costurile noastre de deplasare, copywriting, achiziţii/consumaţie făcută în procesul de documentare (în sistem mystery-shopper).
** în cadrul unor abonamente-parteneriate contracost începând de la 80 lei/lună (TVA inclus, plata anuală), cu un return garantat de minimum 40%. 

Alte sugestii

Adoptă o atracție #undemergem!
Câştigă premiul lunii Decembrie!
Intră în echipa Unde Mergem!
Câştigă premiul lunii Noiembrie!
Câştigă premiul lunii Septembrie!