Câştigă premiul lunii Iunie!

Câştigă premiul lunii Iunie!


Concursul s-a încheiat. Câştigătorul este...

01/07/2023: După extragerea de astăzi, am validat câştigătorul acestui concurs: Ana Daniela Ogrean! Felicitări!

Vă mulţumim tuturor pentru participare şi staţi cu ochii în aplicaţia Unde Mergem®: seria de concursuri dedicate utilizatorilor primului ghid de călătorie în România continuă!  
 
Unde Mergem®
Trăieşte. Împărtăşeşte. Câştigă. 

Relaxare la Izvoare!

Află recomandări de încredere şi Trăieşte momente memorabile în ţara ta. Împărtăşeşte experienţele tale, scrie recenzii de ajutor pentru ceilalţi utilizatori, spune oamenilor din jurul tău despre prima aplicaţie românească bazată pe conţinut documentat. Câştigă premii şi recompense de poveste oferite de partenerii primului ghid de timp liber din România!  

În luna iunie ne-am propus să atingem borna 10.000 de instalări ale aplicației și cu ajutorul tău, sperăm că vom reuși: spune celor din jurul tău despre primul ghid de încredere în România și despre cum îi poate ajuta să să descopere locurile ei faine și oamenii ei puși pe treabă 🤗
Iar noi te vom recompensa cu șanse serioase la câștigarea unui sejur de poveste la Izvoare, un sat minunat din inima județului Harghita, într-un loc special unde te poți bucura de natură, aer curat, priveliști uimitoare, mâncare din vânat gătită după rețete locale, cazare în cabane din lemn masiv, spa și activități?! 😍

CE POŢI CÂŞTIGA:
Un sejur de două nopţi, cameră dublă cu demipensiune şi acces Spa la Honor Villa + o tură de inițiere pentru două persoane la Manejul de cai islandezi!
- data sejurului va fi stabilită în funcţie de disponibilitatea de cazare la Honor Villa în perioada Iulie-Septembrie 2023, în cursul săptămânii (L-J).

Ce trebuie să faci?

Citeşte cu atenţie tot regulamentul concursului; prin înscrierea la concurs confimi că eşti de acord cu mecanismul şi condiţiile acestuia:  
1. Instalează
în telefonul tău aplicaţia Unde Mergem. O găseşti aici: https://undemergem.app.link/install
2. Creează un cont şi Autentifică-te în aplicaţie (îţi recomandăm să îi permiţi şi acces la Localizare - te va ajuta când o vei folosi).
3. Urmărește pagina Honor Villa din aplicație
Honor Villa

4. Urmărește pagina Manejul de cai islandezi din aplicație
Manejul de cai islandezi

5. Scrie un comentariu* la postarea concursului Câştigă premiul Lunii Iunie în care spui dacă și cum te-a ajutat ghidul Unde Mergem până acum și inviți cu tag cel puțin trei prieteni să își instaleze aplicația Unde Mergem. Și gata, vei fi în concurs! Succes! 🍀
*Atenţie: dacă numele de utilizator din aplicaţia Unde Mergem este diferit de numele de utilizator/profil din Facebook, te rugăm să menţionezi în comentariul pentru concurs şi care este numele tău de utilizator din Unde Mergem; dacă nu îl mai ştii, intră pe orice pagină din aplicaţie şi derulează până la câmpul "Lasă-ne o recenzie" - vei vedea acolo numele tău de utilizator autentificat.

Extragerea câştigătorului

va avea loc în data de 1 Iulie 2023.

Mecanismul concursului:
Comentariile scrise conform termenilor concursului la postarea Câştigă premiul Lunii Iunie în perioada 1-30 Iunie 2023 vor intra în extragerea premiului lunii Iunie. (Atenție, participările la concurs care nu respectă toți pașii vor fi invalidate!)
Dintre toate comentariile realizate conform termenilor concursului (validate de noi cu un Like) și din lista de înscrieri suplimentare realizate până la data de 30 Iunie 2023 ora 24:00 vom extrage cu un soft specializat un câştigător în curs de validare şi 3 rezerve. După validare, câştigătorul va fi anunţat aici şi pe pagina noastră de Facebook şi va fi contactat direct, urmând să aibă la dispoziţie 3 zile pentru a revendica premiul. În caz contrar vom contacta prima rezervă şi, dacă va fi cazul, a doua rezervă, a treia.
Acest concurs nu este organizat sau sponsorizat de Google, Apple, Instagram sau Facebook. Prin participarea la concurs ești de acord că datele personale (nume, adresa & număr de telefon) îți vor fi procesate pentru livrarea premiului, în cazul in care vei câștiga.
Prin participarea la concurs confirmi că ai peste 18 ani şi că eşti de acord cu regulamentul acestuia.
Participările care nu respectă toate condiţiile participării nu vor intra în extragere iar cele care au fost extrase dar vom constata ulterior că au încălcat regulamentul vor fi invalidate.
Ne rezervăm dreptul de a invalida orice înscriere la concurs despre care aflăm că au fost înșelătoare (de exemplu dar fără a se rezuma la acestea: folosirea de conturi false în social-media, introducerea de informații false etc.).


Important: 
  • dacă ai nelămuriri cu privire la modul de desfăşurare a acestui concurs, ne poţi trimite un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau un e-mail la contact@undemergem.ro

Alte sugestii

La Mulți Ani 2024
Adoptă o atracție #undemergem!
Câştigă premiul lunii Decembrie!
Intră în echipa Unde Mergem!
Câştigă premiul lunii Noiembrie!