Intră în Comunitatea UNDE MERGEM!

Intră în Comunitatea UNDE MERGEM!


Călătoreşti mult prin România? Ieşi des în oraş? Şi în natură? Participi la multe evenimente? 
Aici este locul tău! 

Dacă ai postat pe paginile tale de social-media recomandări de locuri care te-au impresionat, în care te-ai bucurat de experienţe pozitive şi despre care ai considerat că merită să afle prietenii tăi... ca membru al Comunităţii Unde Mergem, atunci când vei face asta aici vei fi apreciat de sute și mii de oameni iar pentru fiecare recomandare validată care va fi publicată în platforma UNDE MERGEM vei avea şanse la premii, călătorii şi evenimente exclusive.

Conţinut sugerat de utilizatori, nu generat
Toate platformele de informare online se bazează pe conţinut generat de utilizatori (user generated content) iar acest sistem începe să-şi arate limitele. Şi Unde Mergem® se bazează pe conţinut de la utilizatori dar cu o mare diferenţă: ei nu pot genera conţinut ci îl pot sugera; echipa şi Comunitatea Unde Mergem® îl  verifică (nu cu sisteme automate ci cu documentare la faţa locului) şi dacă totul este în regulă, îl publicăm în platformă. Astfel, întreg conţinutul nostru este autentic, documentat, actualizat, obiectiv.

Cine poate fi Contributor Unde Mergem®
Eşti o persoană activă... Eşti o persoană pasionată de călătorii, scris, fotografie şi îţi place să împărtăşeşti altora experienţele tale... Poate cochetezi de ceva timp cu ideea de a face un blog de turism...poate îl faci deja... Eşti o persoană entuziastă, căreia îi place să fie în centrul acţiunii... Cunoşti foarte bine zona în care trăieşti, ştii ce e bine şi ce e rău acolo... Iubeşti comunitatea din care faci parte şi ţi-ar plăcea să-i promovezi atracţiile şi locurile interesante, care merită să devină răspuns la una dintre cele mai des întâlnite întrebări din limba română - "Unde Mergem?"...
Dacă te încadrezi în măcar 3 din aceste profiluri, sunt şanse mari să devii Contributor Unde Mergem®.

De ce să fii Contributor Unde Mergem®
Dacă te vei „califica“ pentru a deveni Contributor, vei intra într-o Comunitate faină de oameni care promovează România frumoasă - activităţile, locurile, atracţiile, experienţele şi oamenii care îi fac cinste. În acelaşi timp, vei deveni o persoană importantă pentru comunitatea în care trăieşti şi o vei (re)prezenta în faţa întregii lumi; vei genera vizitatori şi satisfacţie pentru aceştia; vei ajuta oamenii să plece cu impresii bune de la tine, din satul, comuna sau oraşul în care trăieşti!
Dar nu în ultimul rând: te vei bucura de multe cadouri, vouchere, info-trip-uri, team-building-uri etc. oferite de Unde Mergem® şi de partenerii săi. Vom socializa, vom evolua împreună şi cine ştie, poate vom ajunge şi colegi, în echipa de Brand Manageri/ Francizaţi Unde Mergem®!

Cum poţi să devii Contributor Unde Mergem®
Pasul 1. Trimite-ne într-un email cu subiectul "Vreau să fiu contributor" la contact [at] undemergem.ro un  CV (ca să ştim cu cine stăm de vorbă) + un scurt articol în care povesteşti o experienţă turistică de care te-ai bucurat de curând, într-un muzeu, restaurant, cafenea, drumeţie etc.... poţi ilustra cu una sau mai multe fotografii (fără efecte, filtre etc.), chiar şi cu un video dacă îl consideri sugestiv.
Pasul 2. Vom avea o scurtă discuţie despre conceptul Unde Mergem® şi dacă ajungem la concluzia că merită, trecem la
Pasul 3. Un scurt training - concept, reguli şi proceduri - în care te vei acomoda cu procesul de pre-documentare, documentare şi creare conţinut în platforma Unde Mergem®.

Q&A:
- Activitatea de Contributor este remunerată?
Nu, este o activitate de voluntariat, prin care identificăm şi promovăm împreună atracţii şi locuri interesante, în care merită să mergem. Contributorii se vor bucura de recompense, info-trip-uri, vouchere etc. oferite de Unde Mergem® şi partenerii săi iar cei mai activi şi implicaţi Contributori pot deveni Brand Manageri (angajaţi) sau Francizaţi Unde Mergem®!
- Cât timp trebuie să aloc în calitate de Contributor? Trebuie să generez un număr minim de recomandări/conţinut?
Nu, fiind o activitate voluntară, nu putem impune un anumit volum de activitate. Dar în funcţie de gradul lor de implicare, vom prefera să colaborăm cu anumiţi Contributori şi îi vom recompensa pe cei mai activi dintre ei.

Alte sugestii

Adoptă o atracție #undemergem!
Câştigă premiul lunii Decembrie!
Intră în echipa Unde Mergem!
Câştigă premiul lunii Noiembrie!
Câştigă premiul lunii Septembrie!