Adoptă o atracție #undemergem!

Adoptă o atracție #undemergem!


Dacă în călătoriile tale prin România ai simțit nevoia unui ghid, poți ajuta la realizarea lui:

adoptă o atracție #undemergem

și vom spune lumii întregi că e prezentată cu sprijinul tău sau al companiei tale!

Cum poți face asta?

1. Dacă plata unei sume de 1100 lei/an* (TVA inclus, deductibilă 100% pe baza unui contract de publicitate) nu e un efort foarte mare pentru tine...↩️
2. Alege o atracție #undemergem dintre cele documentate și recomandate de noi până acum.
Poate fi un muzeu, o peșteră, o casă memorială, o cetate sau un castel... un traseu de drumeție sau un munte întreg... un loc istoric sau o biserică fortificată... o atracție arhicunoscută sau una mai puțin celebră dar pe care ai vizitat-o, ți-a plăcut și crezi că merită să fie promovată mai mult! 😍 
Vezi atracțiile #undemergem

3. Spune-ne ce ai ales într-un email la contact@undemergem.ro cu subiectul Vreau să adopt o atracție #undemergem, alături de datele de contact și codul fiscal al firmei tale. Îți vom trimite contractul de publicitate și factura fiscală.

Ce îți oferim

Vom plasa mențiunea „atracție prezentată cu sprijinul....” - brandul/numele afacerii tale (cu backlink*) în textul recomandării atracției pe care ai adoptat-o. Click aici ca să vezi un exemplu.
În afară de un link valoros care îți va ajuta website-ul d.p.d.v. al SEO, te vei bucura de mii, poate chiar zeci de mii de vizualizări atât pe undemergem.ro cât și în aplicația Unde Mergem® și îți vei asocia imaginea cu cea mai ambițioasă inițiativă independentă privată de prezentare şi promovare turistică a României!
*Cu excepția website-urilor pentru branduri/activități de cazino, pariuri, jocuri de noroc, alcool, tutun oferta. Mulțumim pentru înțelegere.

Bonus de implicare!

În 2024, din suma plătită de tine vom folosi 490 lei pentru documentarea unui loc din categoriile unde mănânci, unde te distrezi, shopping, activități&experiențe, servicii și vom menționa în recomandarea #undemergem sprijinul oferit în documentarea lui de compania/brandul tău (+backlink* către website-ul tău).
Dacă ai fost curând într-un mic restaurant, într-o cafenea, un magazin cu produse artizanale, o spălătorie auto... ți-a plăcut acolo și crezi că ar merita să devină răspuns la întrebarea „unde mergem?”  sau dacă ai trăit o experiență wow undeva prin România, spune-ne despre acel loc și dacă se califică, îl vom documenta, îl vom recomanda în ghidul Unde Mergem® și vom menționa ajutorul tău în textul recomandării.
Împreună, vom spune lumii întregi pe unde merită să mergem în țara noastră mare și frumoasă! 🤗

Alte sugestii

La Mulți Ani 2024
Câştigă premiul lunii Decembrie!
Intră în echipa Unde Mergem!
Câştigă premiul lunii Noiembrie!
Câştigă premiul lunii Septembrie!