Clinica aBeauty Brașov

Clinica aBeauty Brașov

Braşov (BV) / Frumuseţe&Cosmetică / Sănătate


Program

Închis
Vezi programul

Address

Strada Aurel Vlaicu 61 bis, Brașov 500178, România

Telefon

Despre

Dacă „beauty” e o noțiune ce nu ți-e străină, atunci aBeauty Clinique Brașov ar putea fi locul în care să vrei să mergi, fie că începe o nouă primăvară și îți pregătești tenul pentru sezonul cald, fie că iubești plaja și vrei să afișezi cele mai frumoase linii corporale, fie că, pur și simplu, ai grijă de tine.

Vedere dinspre str. Aurel Vlaicu.

Ce te atrage către aBeauty de la prima interacțiune sunt căldura și amabilitatea cu care ești tratat, indiferent dacă suni sau mergi direct în clinică.
Dacă reușești să te informezi suficient de bine prin intermediul site-ului, foarte bogat în date, sau dacă deja știi ce cauți, poți să faci direct o achiziție online și apoi te prezinți la clinică, la programare. Ai chiar și aici un asistent, de data asta virtual, bazat pe IA.

Recepție unde vei fi bine primit(ă).

Însă interacțiunea cu staff-ul aBeauty vine cu siguranță cu date mult mai utile, adaptate nevoilor tale și personalizate la detaliu. Starea tenului și/sau corpului tău este evaluată și ți se va recomanda un plan de tratament adecvat. Poți completa online un formular de autoevaluare iar apoi vei fi contactat(ă) pentru a stabili o întâlnire pentru o consultație (gratuită) și consultanță privind cele mai bune metode de aplicat dintre cele practicate de clinica aBeauty. 
Și pe lângă asta, mai poți beneficia și de diverse vouchere, oferte și reduceri pentru abonare la newsletter, pentru achiziția de pachete de tratament etc. Există și pentru asta un consilier, care, deși poate părea în anumite momente mai preocupată de a face o vânzare decât de nevoile tale, îți va oferi totuși variante bune de luat în calcul (în funcție și de cât de permisiv îți este bugetul).

Consultație, consultanță și consiliere. Personalizate și gratuite.

La fel ca și în celelalte 9 clinici aBeauty din țară (București-Caramfil, București-Unirii, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Timișoara), procedurile aplicate la clinica din Brașov sunt proceduri medicale noninvazive, iar echipele sunt alcătuite din medici, asistenți, terapeuți cu pregătire medicală; și din ce am văzut, sunt persoane foarte plăcute și drăguțe. 
Înainte de efectuarea programării inițiale vei semna și un protocol (o poți face online sau în clinică) care conține descrierea tratamentului, efectele urmărite, acordul pentru a-ți fi folosită imaginea în scopuri de marketing (fără posibilitatea de identificare), sfaturi de urmat acasă etc.

Unul dintre cabinetele clinicii.

În vizita noastră de documentare am testat tratamentul Skin Terra SRS în varianta anti-age. Totul se desfășoară cu atenție, toți pașii sunt explicați de terapeut încă de la început dar și pe măsură ce se realizează; produsele utilizate îți sunt arătate, cu indicarea temenului de garanție, sunt desigilate/desfăcute în fața ta, ca la medic (sau cum ar trebui să fie la medic). Tratamentul se realizează cu ajutorul unor infuzii de substanțe pentru hidratare și întinerire și are la bază tehnologii combinate de radiofrecvență, fototerapie și microneedling; deci unele momente sunt mai puțin confortabile; dar trece... Masca aplicată la final contribuie esențial la calmarea tenului după procedură.

Ședință de tratament Skin Terra SRS.

După o oră și jumătate procedura a fost gata iar efectele tratamentului au fost vizibile imediat – toată zona feței a căpătat un aspect îmbunătățit, liniile fine sunt reduse, pielea arată mai tânără și este foarte bine hidratată, strălucitoare și luminoasă. Și rămâne așa pentru mai multe zile. 
La final pleci și cu sfaturi despre ce trebuie și ce nu trebuie să faci pe durata tratamentului, pentru a ajuta la potențarea efectelor. Care, chiar dacă se văd încă de la prima ședință, pentru a fi optime de obicei se recomandă un anumit număr de repetări, la anumite intervale, în funcție de nevoile tenului.

Rezultate vizibile imediat.

aBeauty Brașov oferă, încă din 2014, servicii complexe de înfrumusețare, atât pentru ten - întinerire, antirid, acnee, lifting, injectări estetice - cât și pentru corp - slăbire, anticelulită, remodelare corporală, epilare definitivă - sau chiar pentru păr – anti-cădere, scalp; atât pentru femei cât și pentru bărbați. 
Atmosfera generală în clinică este una plăcută, prietenoasă, iar curățenia este impecabilă. Există o recepție confortabilă unde discuți cu un consilier al clinicii despre ce te interesează, îți sunt prezentate serviciile și se stabilește „planul de bătaie”, pe baza recomandărilor făcute de terapeut. 
Cu siguranță vei putea lua o decizie bine informată, atât tehnic, cât și financiar.

Recepția aBeauty Clinique Brașov.

Prețurile nu sunt pentru orice buzunar, dar sunt pe nivelul calității serviciilor oferite; ca să îți faci o idee, click aici.
Produsele și substanțele utilizate în tratamente sunt produse premium, exclusive, venite din America. Și, dacă vrei să îți oferi îngrijire cosmetică de lux și acasă, poți cumpăra creme, produse pentru curățare, protecție solară, serumuri etc.

O parte din oferta de produse premium.

Accesul la clinica din Brașov este facil, din strada Aurel Vlaicu; și chiar dacă cele două locuri de parcare din față sunt ocupate, vei putea parca în imediata apropiere (gratuit), pe străduțele din proximitate. 

Ultima actualizare:

  • recomandat la 08/05/2023

Pe scurt:

  • Localnic(ă) sau turist(ă) prin Brașov, îți poți oferi aici terapii estetice și de beauty neinvazive și minim invazive, cu produse premium și... promisiuni îndeplinite. 😍

Categorie:

  • Frumuseţe&Cosmetică
  • Sănătate

Facilităţi:

  • Parcare pentru clienţi | Plata cu card de credit | Toaletă pentru clienţi | Wi-Fi

Servicii medicale:

  • Clinică estetică, tratamente corporale, faciale, păr.

Alte sugestii

M&M Express

Braşov (BV) / Taxi & Ride-sharing / Transport de persoane

GT Car Wash

Braşov (BV) / Servicii auto

Ecoline rent-a-car

Braşov (BV) / Închirieri auto, scutere, biciclete

Mofeta Bene

Covasna (CV) / Sănătate

Express Car Wash

Braşov (BV) / Servicii auto