DelSool Mamaia

DelSool Mamaia

Camere de închiriat / Mamaia (CT)


Address

Bulevardul Mamaia 412, Constanța 900581, România

Telefon

Despre

Cu un nume inspirat de soarele Spaniei, Vila DelSool este o apariție foarte nouă în oferta de servicii de cazare din Mamaia. Situată fix la Bulevardul Mamaia, a fost inaugurată odată cu sezonul estival 2023 și oferă în prezent spre închiriere cinci camere duble și două apartamente; și urmează extinderea la 12 camere.

Amenajare cu gust, bine-primitoare.

Cele cinci camere duble se află la parterul clădirii și nu sunt foarte diferite una de cealaltă; doar dimensiunile lor și ale paturilor sunt ușor diferite – camerele 5 și 1 sunt cele mai mari iar 3 este cea mai mică (dar suficient de spațioasă); și prețurile diferă ușor. În rest, calitatea și confortul sunt la același nivel – aer condiționat (și încălzire prin pardoseală, căci DelSool e deschisă tot anul), WiFi, un mic birou, televizor, lenjerie de pat și de baie de calitate, curățenie, paturi mari (chiar foarte mari) și saltele foarte confortabile. Amenajare și decorațiuni cu gust, design modern (remarcate de altfel încă de la intrarea în vilă). Mici balcoane „franțuzești” unde poți pune la uscat prosopul de plajă (și-atât 🙂).

În camera 5 privitul la TV este cel mai confortabil 😍

Toate camerele disponibile sunt orientate spre est, deci expuse la soare doar în prima parte a zilei, un lucru bun căci astfel nu se încălzesc foarte tare. În schimb le lipsește priveliștea, în fața lor aflându-se un alt hotel (în perioadele de servire a mesei miroase un pic a mâncare de la bucătăria acestuia, așa că poate ar fi bine să închizi geamul când pleci din cameră). 
Băile sunt mari, dotate cu toate cele necesare. Găsești înclusiv papuci, bineveniți având în vedere că podelele nu sunt mochetate. 
În camerele 1 și 5 se poate pune pat suplimentar.
Izolarea fonică este bună (comparativ cu alte spații de cazare în care am mai stat), atât între camere cât și față de exterior.

Obiecte sanitare de calitate.

Apartamentele sunt situate la demisol, ceea ce asigură o temperatură foarte plăcută vara. Au intrare separată intr-un hol comun, din care se intră în apartamente. Pot primi maxim 4 persoane, prețul lor este pentru 2-3 pers,, la care se adaugă 70 lei pentru fiecare loc suplimentar (40 lei pentru copii sub 14 ani). Ambele constau în dormitor și un living mare, unul dintre apartamente fiind un pic mai mare.
DelSool nu oferă servicii de masă, dar cel puțin pentru mic dejun se poate merge la hotelul de vizavi, care primește oaspeți și din exterior; mergi la recepție și primești toate informațiile, plătești etc. Noi am făcut așa și ni s-a părut foarte ok; pentru 35 lei/persoană am avut un mic dejun foarte bun.
Tot în colaborare cu hotelul, se poate obține și ofertă pentru acces la plaja lor privată (inclusiv șezlong) și chiar la regimul lor de masă și băuturi all-inclusive; dacă te interesează, cere detalii când te cazezi.

Mic-dejun bogat, în regim bufet.

Tarifele de cazare variază în funcție de sezon și urcă până pe la 580 lei (camera cea mai mică) – 710 lei (apartamentul cel mai mare, în regim de ocupare de 4 persoane). Pentru a afla tarifele „la zi”, click aici sau sună la numărul din pagină.
Inclus în tarif, DelSool oferă cafea și apă – disponibile în biroul de la recepție; dacă nu e acolo cineva, poți cere personalului de serviciu (menajera este prezentă zilnic până la ora 16 și te poate ajuta).
Vila este pet-friendly, primind animale de companie, fără tarif suplimentar.
Cardul de acces în cameră permite accesul și în vilă.
Check-in-ul se face la ora 14 iar check-out-ul la 12. Deși sunt deja generoase comparabil cu standardul practicat pe litoral, orele sunt flexibile, în limita posibilităților.
Fix în fața vilei există o parcare cu multe locuri, publică, cu plată; cei 10 lei pe zi sunt plătiți de DelSool, deci putem spune că vila asigură parcare gratuită – dai numărul de la mașină și persoana de la recepție se ocupă de tot.
Pe perioada sezonului estival circulă linia de autobuz 100M, care face legătura între Gara CFR și capătul de nord al stațiunii Mamaia; ca să ajungi la DelSool coboară în stația Flora sau Melody - din ambele vei mai avea de mers aprox. 170m până la vilă.
Rezervări se pot face telefonic 24/24h.

Una dintre camerele duble.

Ne-a plăcut răspunsul lui Ciprian, proprietarul vilei (care de altfel e mai tot timpul prin zonă, gata să ajute oaspeții cu orice au nevoie), atunci când, în procesul de documentare, am întrebat care este nivelul de clasificare - „Câte stele are vila?” - „Stelele ni le dau clienții.” 😍

Ultima actualizare:

  • 25/07/2023

Pe scurt:

  • Un loc primitor, confortabil, curat, o afacere de familie a unor oameni care fac tot ce ține de ei ca oaspeții lor să se simtă bine.

Tip structură:

  • Camere de închiriat

Specific:

  • Potrivit pentru familii cu copii | Romantic

Facilităţi:

  • Acces animale de companie | Aer condiţionat | Free WiFi | Frigider în cameră Fără mic-dejun | Parcare gratuită | Papuci| Plată cu card

Cameră single:

  • 580 lei - 620 lei

Cameră dublă:

  • 580 lei - 620 lei

Apartament:

  • 670 lei / 710 lei (max. 4 pers.)

Tichete de vacanţă:

  • Da

Alte sugestii

Hotel Victoria Resort

Mamaia (CT) / Hoteluri

Pirates Resort (Bicaz)

Mamaia (CT) / Hoteluri

IAKI Conference & Spa Hotel

Mamaia (CT) / Hoteluri

Tomis Garden Aparthotel Mamaia

Aparthotel / Mamaia (CT)

Nyota Hotel

Mamaia (CT) / Hoteluri