De ce Unde Mergem?

De ce Unde Mergem?


Dacă ai instalat aplicaţia Unde Mergem® înseamnă că eşti un om care apreciază locurile şi activităţile orientate spre satisfacţia clienţilor lor. Înseamnă că te-ai săturat de pierdut vremea pe tot felul de site-uri unde trebuie să faci slalom printre reclame, mai mult sau mai puţin mascate... unde trebuie să "filtrezi" o cantitate uriaşă de informaţii ca să descoperi ce este adevăr şi ce este exagerare ... unde te poţi considera norocos dacă găseşti acele locuri potrivite aşteptărilor tale. 

Bine ai venit pe UNDE MERGEM® - platforma unde vei găsi doar răspunsuri de încredere la una dintre cele mai des întâlnite întrebări din limba română!


Cum facem asta?
Ne documentăm continuu: o echipă din ce în ce mai mare de oameni pasionaţi de călătorii, de scris, de geografie, de ... România 🙂 caută informaţii despre ce merită să vedem şi unde să mergem în ţara noastră mare și frumoasă!
Mergem în destinaţii şi în locuri din România, le evaluăm, le documentăm la faţa locului şi le prezentăm celor aflaţi în căutare de informaţii turistice, aşa cum sunt ele, şi cu bune şi cu mai puţin bune (dacă este cazul). Nu facem reclamă nimănui ci le prezentăm cu cuvintele noastre, obiectiv, fără să fim influenţaţi în niciun fel de proprietari şi/sau factori de decizie.
Nu dăm verdicte, nu facem topuri ci îi lăsăm pe utilizatorii noştri să aleagă, dintre recomandările listate, ce se potriveşte dorinţelor, bugetului, preferinţelor lor. 


Atunci când vei găsi sugerat sau recomandat pe UNDE MERGEM® un hotel, restaurant, cafenea, magazin sau un serviciu de care ai nevoie, poţi fi sigur că suma calităţilor acelui loc este semnificativ mai mare decât cea a defectelor; și poţi să îl ai în vedere pentru că sunt şanse mari să fii satisfăcut acolo!

InfoXICATION

Infoxicarea este un termen prezis în anii '70 de futurologul Alvin Toffler. În cartea “Șocul viitorului”, acesta a popularizat expresia ”information overload” (sau ”infobesity” şi ”infoxication”) care poate fi tradusă prin sintagma ”exces de informaţie” şi se referă la dificultatea oamenilor de a putea să înţeleagă o chestiune şi de a lua decizii corecte, din cauza prezenţei unei cantităţi prea mari de informaţii. 50 de ani mai târziu ne confruntăm cu această situaţie neplăcută, în care atunci când vrem să ne informăm suntem copleşiţi de informaţia disponibilă - mare parte din ea conţinut expirat, duplicat, nedocumentat sau pur şi simplu ... publicitar.

Majoritatea platformelor de informare online se bazează pe conţinut generat de utilizatori (user generated content) iar acest sistem începe să-şi arate limitele. Şi UNDE MERGEM® se bazează pe conţinut de la utilizatori dar cu o mare diferenţă: ei nu pot genera conţinut ci doar îl pot sugera; echipa şi Comunitatea de contributori UNDE MERGEM® îl verifică (nu cu sisteme automate ci cu documentare la faţa locului) şi dacă totul e în regulă, este publicat în platformă cu respectarea drastică a normelor și procedurilor interne de calitate. Astfel, întreg conţinutul #undemergem este autentic, documentat, actualizat, obiectiv.

Echipa UNDE MERGEM® se documentează în locul tău şi, cu ajutorul
Comunităţii Unde Mergem, identifică şi prezintă doar acele locuri şi atracţii care merită să fie văzute şi vizitate în România!


Pentru că website-ul are un caracter mai degrabă informativ și are rolul de a prezenta informațiile pentru a fi indexate de motoarele de căutare, te încurajăm să îți instalezi aplicația UNDE MERGEM® (disponibilă în Google Play, App Store! Te vei bucura de funcționalități specifice unui ghid de călătorie și de timp liber: 
  • structurare a informațiilor pe destinații și categorii de conținut
  • localizare pe hartă și direcționare GPS către locurile și atracțiile recomandate
  • posibilitatea creării unor liste de călătorie (wish-list) în care să salvezi recomandările care ți s-au părut potrivite bugetului, preferințelor tale
  • găsirea de recomandări în jurul locului unde te afli
  • posibilitatea de a primi notificări-push atunci când locurile care îți plac publică oferte, noutăți sau evenimente... 
Vei avea mereu la îndemână, în telefonul tău, primul ghid de încredere în România!

Alte sugestii

La Mulți Ani 2024
Adoptă o atracție #undemergem!
Câştigă premiul lunii Decembrie!
Intră în echipa Unde Mergem!
Câştigă premiul lunii Noiembrie!