Tomis Garden Aparthotel Mamaia

Tomis Garden Aparthotel Mamaia

Aparthotel / Mamaia (CT)


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Bulevardul Mamaia 430A, Constanța 900001, România

Telefon

Despre

Pe noi experiența de la Tomis Garden Aparthotel din Mamaia ne-a făcut să luăm serios în calcul această opțiune de cazare, pentru vacanțele viitoare la mare, în zona Constanța. Bine, ștacheta a fost ridicată de Tomis Garden destul de sus, dar stabilește un standard care merită luat în considerare, dacă îți dorești ca detaliile privind cazarea să fie cu brio bifate pe lista de elemente ce alcătuiesc o vacanță frumoasă.

Bine ai venit!

Deschis în 2015, Tomis Garden Aparthotel este chiar asta – un hotel cu apartamente (nu cu camere 🙂). În total sunt 31, din care 22 cu un singur dormitor și 9 cu două dormitoare. Iar cu prețuri cuprinse între 322 lei/noapte în extrasezon (septembrie-aprilie) apartament cu un dormitor, ocupat de 1-2 persoane și 1.240 lei/noapte în iunie apartament cu două dormitoare, ocupat de 5 persoane, luând în calcul gradul de confort, Tomis Garden face concurență serioasă serviciilor „clasice” de hotel. Iar acest aspect ne-a fost confirmat de mica “familie” pe care am găsit-o pe terasa hotelului când am ajuns acolo – mai exact clienți atât de fideli încât se cunoșteau unii cu alții și cu managerul hotelului și stăteau la o mică șuetă. Unii aveau apartament închiriat chiar permanent.

Încă din recepție se simte „mâna” unui designer 😍

Tomis Garden e deschis tot anul, iar în sezon (iunie-septembrie) perioada minimă de închiriere este de două nopți. Tarifele variază; nu doar în funcție de perioadă (sezon, sărbători, evenimente locale) ci și în funcție de etaj (la etajul 5 vederea e „șmecheră” și terasa mare, iar tariful crește), număr de persoane cazate, ședere minimă etc.; dă la rezervare toate detaliile, pentru a primi informații cât mai complete și corecte... și o ofertă cât mai avantajoasă! 😉 Sau click aici pentru a vedea tarifele de pe Booking.

Apus de soare la terasele de la etajul 5 😍

Cum pe litoral, mai als în ultima perioadă, terenul a devenit o super-valoare, nu multe unități de cazare oferă „luxul” unor spații verzi generoase. La Tomis Garden au reușit totuși, chiar și așa, restricționat, să creeze o mică terasă cu grădină, bine delimitată de vecinătate, cu multă verdeață și frumos amenajată (inclusiv cu o mică zonă de joacă).

Mica grădină cu loc de joacă.

Au și o parcare proprie, de 15 locuri, accesabilă cu ajutorul tag-ului cu care se deschide și ușa clădirii după ce se termină programul recepției (ora 20:00). Dacă nu mai găsești loc, rămâne varianta parcării publice, fix în față, la bulevard (gratuită în weekend, 10 lei/24h în cursul săptămânii).
Pont: când ajungi parchează un pic înainte de intrarea în parcare, mergi la recepție, fă check-in și ia tag-ul pentru acces, bagă mașina în parcare și abia apoi du bagajul în apartament; altfel, dacă apuci să parchezi în fața hotelului va trebui să faci un ocol destul de mare ca să ajungi din nou în parcare 😉
 
Intrarea în parcare.

Apartamentele au suprafețe generoase, sunt confortabile, încăpătoare, frumos amenajate, cu design modern și colorat, curate și dotate cu tot ce ai nevoie ca să te simți ca acasă; ba poate chiar mai bine. Cu vedere spre mare (doar de la etajul 5) și/sau spre lacul Siutghiol. Unele au două televizoare, inclusiv cu HBO. WiFi. Zonă de living cu măsuță și canapea extensibilă (care poate folosită pentru dormit chiar și de doi adulți), zonă de kitchineta bine dotată (frigider, plită, kettle, veselă, tacâmuri; suficient dacă nu ai de gând totuși să te apuci de făcut sarmale și ciorbă de burtă...🙂), cu zonă de mâncat. Pentru aprovizionare există un supermarket chiar vizavi, deschis non-stop.

Bucătărie decent dotată, chiar și pentru o ședere mai lungă.

Dormitoare mari, cu paturi matrimoniale. Baie cu cadă la apartamentele cu un dormitor și o a doua baie cu duș la apartamentele cu două dormitoare, cu toate dotările necesare – cosmetice de baie, uscător de păr, halat, papuci. Aer condiționat (în living) și centrală termică individuală.
52, apartamentul în care am stat noi, are o terasă super-mare, cu ieșire atât din living cât și din dormitor, cu vedere spre mare, măsuță cu scaune de stat la relaxare sau la un pahar cu vin; camere mari, dressing mare pe hol (singurul de acest fel din hotel) – e chiar recomandat pentru șederi mai lungi.
Menaj zilnic, schimb de lenjerie și prosoape la 3 zile.
La ultimul etaj există chiar și mașini de spălat haine, în caz că ai nevoie; dacă te ocupi singur e gratis, dacă se ocupă camerista e contra cost.

Dulap-dressing în ap. 52.

Check-in 15:00, check-out 12:00; mai bine decât standardul de pe litoral (18:00, respectiv 11:00).
Personal amabil, comunicativ, orientat spre clienți, la toate nivelurile – curățenie, bucătărie, recepție, management.
Pe lângă cele de mai sus, localizarea bună, accesibilă - la bulevard, aproape de plajă și de majoritatea punctelor de interes din Mamaia, fac Tomis Garden Aparthotel o opțiune de luat în considerare.

Un pic obturată de hotelul din spate, de la etajul 5 ai și vedere spre mare 😊

Dacă vii fără mașină, pe perioada sezonului estival circulă linia de autobuz 100M, care face legătura între Gara CFR și capătul de nord al stațiunii Mamaia; ca să ajungi la Tomis Garden Mamaia coboară în stația Piccadily, de unde vei mai avea de mers aprox. 190m, spre Nord.

Check-in/Check-out

 • >15:00 / <12:00

Ultima actualizare:

 • 30/05/2024 (recomandat la 25/08/23)

Pe scurt:

 • 31 de apartamente în regim hotelier, localizare la bulevard, aproape de plajă, deschis tot anul.

Tip structură:

 • Apartament regim hotelier
 • Aparthotel

Clasificare:

 • ***

Specific:

 • Potrivit pentru familii cu copii | Potrivit pentru grupuri | Potrivit pentru business

Facilităţi:

 • Aer condiţionat | Cafenea | Free WiFi | Frigider în cameră | Lift | Fără mic-dejun | Parcare cu plată | Parcare gratuită | Papuci şi halate | Plată cu card | Seif în cameră | Spălătorie-călcătorie haine

Mic-dejun:

 • Inclus ( în sezon)

Apartament:

 • 322 - 1240 lei

Tichete de vacanţă:

 • Da

Alte sugestii

Hotel Victoria Resort

Mamaia (CT) / Hoteluri

Pirates Resort (Bicaz)

Mamaia (CT) / Hoteluri

IAKI Conference & Spa Hotel

Mamaia (CT) / Hoteluri

DelSool Mamaia

Camere de închiriat / Mamaia (CT)

Nyota Hotel

Mamaia (CT) / Hoteluri