Câştigă premiul lunii Octombrie!

Câştigă premiul lunii Octombrie!


Concursul s-a încheiat. Câştigătorul este...

Update 02/11/2023 Câștigătorul a fost validat. Felicitări, Constantin Andreea Silvia! Să te bucuri cum trebuie de premiu... și să ne spui cum a fost, da? 🤗
1/11/2023 Conform extragerii făcute de Random.org https://www.facebook.com/undemergem.ro/videos/306171822357225 avem un câștigător în curs de validare constantin_andreeasilvia și 3 rezerve Boza Tanta, Monica Palade și Vlaicu Cristina.

Vă mulțumim tuturor pentru participare, vă așteptăm și la concursurile umătoare, dedicate Comunității de utilizatori ai primului ghid de încredere în România!  
𝐓𝐫𝐚̆𝐢𝐞𝐬̧𝐭𝐞. 𝐈̂𝐦𝐩𝐚̆𝐫𝐭𝐚̆𝐬̧𝐞𝐬̧𝐭𝐞. 𝐂𝐚̂𝐬̧𝐭𝐢𝐠𝐚̆.

Trăieşte. Împărtăşeşte. Câştigă... un mountain-break de poveste!

Află recomandări de încredere în destinaţii româneşti şi Trăieşte momente memorabile în ţara ta. Împărtăşeşte experienţele tale, scrie recenzii, spune oamenilor din jurul tău despre prima aplicaţie românească bazată pe conţinut documentat. Câştigă premii şi recompense de poveste oferite de partenerii primului ghid de timp liber din România!  

Toamna este anotimpul în care muntele este cel mai spectaculos pastelat, pe măsură ce tonurile de verde sunt înlocuite de ruginiul pădurilor şi de albul piscurilor încărunţite de zăpezile timpurii 😍 Şi unde te poți bucura de asta mai bine decât în Harghita, unul dintre județele cu cei mai frumoși munți și cu cele mai mari suprafețe de pădure din România?!
Toamna asta te răsfăţăm cu o escapadă într-unul din cele mai vechi sate din Translivania, atestat documentar încă din sec. XV. Împreună cu cineva drag ție te vei bucura de buna ospitalitate secuiască într-un loc foarte frumos și foarte potrivit ca bază de plecare în explorarea zonei, pentru a-i cunoaşte istoria, atracțiile, locurile și mai ales, oamenii ei puși pe treabă!
Caută în aplicaţie 🔍 Harghita şi vezi ce recomandări avem pentru tine acolo.😍

CE POŢI CÂŞTIGA:
2 nopţi de cazare cu demipensiune pentru 2 persoane la Pensiunea Amade din Siculeni, Harghita!
- datele sejurului vor fi stabilite în funcţie de disponibilitatea de cazare la Pensiunea Amade, în intervaluri Luni-Vineri din luna Noiembrie 2023.

Ce trebuie să faci?

1. Urmăreşte cele două pagini:
Pensiunea Amade Restaurant Amade

2. Scrie un comentariu la postarea concursului, pe Facebook sau Instagram, în care ne spui de când utilizezi aplicația Unde Mergem, ce îți place și ce crezi că ar trebui îmbunătățit la ea... sunt binevenite orice alte impresii cu privire la experiența ta în utilizarea primului ghid românesc de călătorie și timp liber, îți poți invita prietenii să-și instaleze aplicația etc.
3. Pentru o șansă suplimentară în extragere, spune-ne în comentariul cu care intri în concurs cu tag @ numele unui loc unde ai fost de curând și despre care ai aflat în ghidul Unde Mergem.
*Atenţie: dacă numele de utilizator din aplicaţia Unde Mergem este diferit de numele de utilizator/profil din Facebook, te rugăm să menţionezi în comentariul pentru concurs şi care este numele tău de utilizator din Unde Mergem - îl găsești în secțiunea Profil din aplicație.

Extragerea câştigătorului

va avea loc în data de 1 Noiembrie 2023.

Un participant la concurs poate acumula maximum 2 şanse la extragere, conform regulilor de mai sus.

Dintre toate comentariiile scrise conform termenilor concursului până la data de 31 Octombrie ora 24:00 şi dintre șansele suplimentare acordate vom extrage cu un soft specializat un câştigător şi 3 rezerve. Câştigătorul va fi anunţat pe pagina noastră de Facebook şi va fi contactat direct la adresa de e-mail cu care s-a autentificat în aplicaţia Unde Mergem®, urmând să aibă la dispoziţie 3 zile pentru a revendica premiul. În caz contrar vom contacta prima rezervă şi, dacă va fi cazul, a doua și a treia rezervă.

Acest concurs nu este organizat sau sponsorizat de Google, Apple, Instagram sau Facebook. Prin participarea la concurs ești de acord ca datele personale (nume, adresă & număr de telefon) să-ți fie procesate pentru livrarea premiului, în cazul în care vei câștiga.  
Prin participarea la concurs confirmi că ai peste 18 ani şi că eşti de acord cu regulamentul acestuia.
Participările care nu respectă toate condiţiile participării nu vor intra în extragere iar cele care au fost extrase dar vom constata ulterior că au încălcat regulamentul vor fi invalidate.
Ne rezervăm dreptul de a invalida orice înscriere la concurs despre care aflăm că a fost înșelătoare (de exemplu dar fără a se rezuma la acestea: folosirea de conturi false în social-media, introducerea de informații false etc.).


Important: 
  • dacă ai nelămuriri cu privire la modul de desfăşurare a acestui concurs, ne poţi trimite un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau un e-mail la contact@undemergem.ro

Alte sugestii

La Mulți Ani 2024
Adoptă o atracție #undemergem!
Câştigă premiul lunii Decembrie!
Intră în echipa Unde Mergem!
Câştigă premiul lunii Noiembrie!