Câştigă premiul lunii Mai!

Câştigă premiul lunii Mai!


Concursul s-a încheiat. Câştigătorul este...

Conform extragerii făcute în random.org avem un câștigător validat conform regulamentului concursului: Pirvu Mioara Daniela din comuna Grădinari, județul Giurgiu. 

Felicitări, Daniela! Să te bucuri cum trebuie de premiu... și să ne spui cum a fost, da? 🤗

Vă mulțumim tuturor pentru participare, vă așteptăm și la concursurile umătoare dedicate Comunității de utilizatori ai primului ghid de încredere în România!
𝐓𝐫𝐚̆𝐢𝐞𝐬̧𝐭𝐞. 𝐈̂𝐦𝐩𝐚̆𝐫𝐭𝐚̆𝐬̧𝐞𝐬̧𝐭𝐞. 𝐂𝐚̂𝐬̧𝐭𝐢𝐠𝐚̆.

Dacă e Mai, e Mare! 🤩

Află recomandări de încredere şi Trăieşte momente memorabile în ţara ta. Împărtăşeşte experienţele tale, scrie recenzii de ajutor pentru ceilalţi utilizatori, spune oamenilor din jurul tău despre prima aplicaţie românească bazată pe conţinut documentat. Câştigă premii şi recompense de poveste oferite de partenerii primului ghid românesc de timp liber și călătorie!  
 
Dacă îți place ghidul Unde Mergem® și vrei să pui umărul ca să crească mare... în Mai te trimitem la Mare, în cea mai vibrantă stațiune de pe litoralul românesc! ❤️🤗

CE POŢI CÂŞTIGA:
Un sejur 2 nopţi de cazare* (cameră dublă  cu mic-dejun), acces la piscină la Hotel Nyota + acces la plajă privată, cu șezlonguri pentru două persoane. 😍
*data sejurului va fi stabilită în funcţie de disponibilitatea de cazare la Hotel Nyota în luna Iunie 2024.

Ce trebuie să faci?

Citeşte cu atenţie tot regulamentul concursului, prin înscrierea la concurs confimi că eşti de acord cu mecanismul şi condiţiile acestuia:  
1. Instalează
în telefonul tău aplicaţia Unde Mergem. O găseşti aici: https://undemergem.app.link/install
2. Creează un cont şi Autentifică-te în aplicaţie (îţi recomandăm să îi permiţi şi acces la Localizare - te va ajuta când o vei folosi).
3. Urmărește pagina Nyota Hotel din aplicație.
Nyota Hotel

4. Scrie un comentariu* la postarea concursului Câştigă premiul Lunii Mai în care inviți cu @tag minimum trei prieteni să își instaleze aplicația Unde Mergem și să se autentifice în ea. Ești în concurs dacă primești ca răspuns  la comentariul tău cel puțin o confirmare că și-au instalat aplicația, că s-au autentificat în ea și în care menționează numele de utilizator (va prinde bine și un screenshot cu numele de utilizator al lui/a ei din aplicație)! 😊
Hint: Pentru a-ți crește șansele de a intra în concurs, invită doar prieteni despre care știi că le place să călătorească prin România, crezi că le-ar prinde bine un ghid de călătorie #pebune și le spui și câteva motive pentru care ar merita să aibă în telefon primul ghid de încredere românesc! 🤗

Poţi primi o extra-şansă în extragerea premiului dacă faci un Share public la postarea concursului în care povestești experiența ta în utilizarea aplicației Unde Mergem și în care îți poți invita invita toți prietenii să o instaleze! 🤗

Succes! 🍀
*Atenţie: dacă numele de utilizator din aplicaţia Unde Mergem este diferit de numele de utilizator/profil din Facebook, te rugăm să menţionezi în comentariul pentru concurs şi care este numele tău de utilizator din Unde Mergem; îl vei găsi în secțiunea Profil din aplicație.

Extragerea câştigătorului

va avea loc în data de 1 Iunie 2024.

Mecanismul concursului:
1. Fiecare comentariu care are cel puțin un răspuns (conform termenilor concursului) la postarea Câştigă premiul Lunii Mai în perioada 30 Aprilie- 31 Mai 2024 va primi o şansă la extragerea premiului lunii Mai. (atenție, trebuie să fie bifate toate condițiile de mai sus!)
2. Participanţii care distribuie public postarea concursului vor primi o extra-şansă la extragere.
3. Un participant la concurs poate acumula maximum 2 şanse la extragere, conform regulilor de mai sus.
4. Dintre toate comentariile realizate conform termenilor concursului (validate de noi cu un Like) până la data de 31 Mai 2024 ora 24:00 vom extrage cu un soft specializat un câştigător în curs de validare şi 3 rezerve. După validare, câştigătorul va fi anunţat aici şi pe pagina noastră de Facebook şi va fi contactat direct, urmând să aibă la dispoziţie 3 zile pentru a revendica premiul. În caz contrar vom contacta prima rezervă şi, dacă va fi cazul, a doua rezervă, a treia.

Acest concurs nu este organizat sau sponsorizat de Google, Apple, Instagram sau Facebook. Prin participarea la concurs ești de acord ca datele personale (nume, adresă & număr de telefon) să-ți fie procesate pentru livrarea premiului, în cazul în care vei câștiga.  
Prin participarea la concurs confirmi că ai peste 18 ani şi că eşti de acord cu regulamentul acestuia.
Participările care nu respectă toate condiţiile participării nu vor intra în extragere iar cele care au fost extrase dar vom constata ulterior că au încălcat regulamentul vor fi invalidate.
Ne rezervăm dreptul de a invalida orice înscriere la concurs despre care aflăm că a fost înșelătoare (de exemplu dar fără a se rezuma la acestea: folosirea de conturi false în social-media, introducerea de informații false etc.).


Important: 
  • dacă ai nelămuriri cu privire la modul de desfăşurare a acestui concurs, ne poţi trimite un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau un e-mail la contact@undemergem.ro

Alte sugestii

La Mulți Ani 2024
Adoptă o atracție #undemergem!
Câştigă premiul lunii Decembrie!
Intră în echipa Unde Mergem!
Câştigă premiul lunii Noiembrie!