Autobuz turistic Braşov

Autobuz turistic Braşov

Braşov (BV) / Transport de persoane


Address

Terminal Bus Livada Poştei, Braşov

Telefon

Despre

Update 23.06.2023: începând cu vineri 23 iunie, operatorul de transport RATBV pune în circulație autobuzul turistic supraetajat pe un traseu dedicat vizitării centrului istoric și pe drumul spre Poiana Brașov, până în zona Belvedere, pentru a le oferi turiștilor, dar și brașovenilor, o nouă experiență de vizitare a orașului, de la înălțime, pe traseul Livada Poștei – Piața Unirii – Teatrul Dramatic – Primărie – Biserica Bartolomeu – Belvedere (Drumul Poienii) – Livada Poştei.

Autobuzul va circula la o frecvență de 60 de minute și va opri în stațiile: Livada Poștei – cap de linie, Piața Unirii, Teatrul Dramatic, Primărie, Astra (Mielul Alb), Biserica Evanghelică Bartolomeu, Belvedere.
Programul de circulație este de  luni până vineri, între orele 16:00 și 21:00, iar sâmbătă și duminică, între orele 14:00 și 21:00 (ore de plecare din Livada Poștei).
Pentru orar pe direcția dinspre Livada Poștei, click aici; pentru orar plecare de la Belvedere, click aici.
Biletul costă 4 lei dar cea mai avantajoasă modalitate de plată, în special pentru turiști este abonamentul zilnic (12 lei) care le permite acestora să coboare la fiecare stație și să viziteze zona respectivă, după care să se urce, din nou, în autobuzul etajat.
Pentru mai multe informaţii sună la telefonul afişat în pagină.

Deşi nu e tocmai un autobuz turistic, autobuzul etajat care face legătura dintre Braşov şi Poiana Braşov îţi poate oferi o experienţă mult mai interesantă decât o călătorie cu autobuzul clasic, în timpul sezonului cald. Autobuzul etajat are 76 locuri pe scaune iar la etajul superior călătoria este permisă doar cu centură de siguranţă.

Biletul costă 4 lei/persoană/sens şi se achiziţionează de la casa de bilete din staţie (Livada Poştei Braşov sau Poiana Braşov). Autobuzul etajat nu are remorcă pentru transport biciclete, cu acestea sunt dotate doar autobuzele obişnuite care circulă pe linia 20 (în timpul sezonului cald).

sursa: comunicat RATBV

Ultima actualizare:

  • 12/07/2023 (recomandat la 29/06/22)

Pe scurt:

  • Singurul autobuz etajat din Braşov.

Categorie:

  • Transport de persoane

Facilităţi:

  • Plata cu card de credit

Photo Gallery

Alte sugestii

City Tour - autobuz turistic Constanța

Mamaia (CT) / Transport de persoane

M&M Express

Braşov (BV) / Taxi & Ride-sharing / Transport de persoane

Clinica aBeauty Brașov

Braşov (BV) / Frumuseţe&Cosmetică / Sănătate

GT Car Wash

Braşov (BV) / Servicii auto

Ecoline rent-a-car

Braşov (BV) / Închirieri auto, scutere, biciclete