M&M Express

M&M Express

Braşov (BV) / Taxi & Ride-sharing / Transport de persoane


Address

Bulevardul Eroilor 27 (în incinta Hotel Aro Palace), Brașov 500030, România

Despre

Pentru că avusesem câteva experiențe foarte neplăcute în trecut cu diverse firme de „transfer aeroport”, când trebuia să ajungem din Brașov la aeroportul din Otopeni - București preferam să mergem cu mașina noastră și să o lăsăm fie la prieteni din zonă fie într-o parcare cu plată și apoi să ne întoarcem tot cu ea. Iar când ne veneau rude sau prieteni din străinătate, tot noi îi luam de la și îi duceam la aeroport... Până am aflat de M&M Express și am făcut o primă călătorie cu ei 😊 
Ăsta este cuvântul - „călătorie”! Când i-am documentat, recent, ne-am convins încă o dată că ceea ce fac ei nu e doar un simplu transfer ci e mai degrabă un serviciu de „rent-a-car cu șofer”. Care, datorită faptului că există cerere foarte mare, pentru Brașov-Otopeni se face în sistem share-economic, la prețuri mult mai mici dar aproape în aceleași condiții de confort ca în cazul transferului privat (care e ceva mai scump), și el disponibil la M&M Express către și de la orice alt aeroport din țară, iar la cerere chiar și din străinătate.

Cea mai mare flotă de shuttle și transport privat din Brașov...

Rezervarea se face foarte ușor, telefonic sau pe site; ești preluat din puncte fixe sau chiar de acasă/hotel iar în aeroport ești așteptat la Sosiri cu un cartonaș pe care e scris numele tău 🤩; vei merge cu una dintre cele cele peste 50 de mașini (cea mai mare flotă din Brașov!), toate de maxim 7 locuri individuale, impecabil de curate; toate noi (maximum 2 ani – promisiunea managementului!)... și toate Mercedes! 😍

...care se înnoiește permanent. 👍

Iar după o călătorie cel puțin la fel de confortabilă ca în mașina proprie 😉 vei fi lăsat la destinație fie într-unul din cele câteva puncte fixe de pe traseu fie chiar acasă (pentru o mică taxă suplimentară). Tot pentru o taxă suplimentară poți fi preluat din sau lăsat în orice localitate din județul Brașov (și chiar județele limitrofe) - pe website le poți vedea pe toate. De obicei plata se face la șofer, cu numerar, dar în cazul plăților anticipate se poate face și cu cardul sau transfer bancar.

La cerere, poți fi preluat de oriunde.

În 2019, urmărind trendul industriei turistice, M&M Express a introdus în ofertă și un serviciu de Excursii – prin care agențiile de turism sau chiar turiștii (în general familii sau grupuri foarte mici) pot închiria pentru o zi (sau mai multe) o mașină cu șofer care să îi ducă oriunde vor în zona Brașov (dar și în orice altă zonă din România), pentru a cunoaște cât mai bine cultura, istoria și atracțiile acestor locuri. Iar vestea despre calitatea serviciilor s-a dus repede și departe... până la celebrități din toată lumea care au apelat la ei atunci când au ajuns pe aici, cu treabă sau în vacanță. Ca să enumerăm doar câțiva: Dire Straits, Modern Talking, Regele Charles... toți au fost impresionați de profesionalismul, disponibilitatea și, foarte important pentru ei, discreția arătate! 👌

Preluare clienți VIP de pe heliport..

Treaba a mers atât de bine încât, în vara lui 2023, pentru servicii de închirieri și transfer firma a deschis și o agenție de rezervări directe chiar în centrul Brașovului, în incinta Hotel Aro Palace. Poți merge direct aici (te va ajuta direcționarea din aplicație) sau îi poți contacta direct, pe e-mail sau la telefonul din această pagină și vei primi o ofertă personalizată în funcție de numărul de ore/zile dorit, numărul de kilometri, numărul de pasageri, tipul de mașină, dotările acesteia... Iar după ce vei primi o ofertă fermă, se va face un contract și nu vei mai plăti nimic în plus față de ceea ce s-a stabilit prin contractul inițial; ne-a plăcut foarte mult și promisiunea asta!

2023, Valea Zălanului, Covasna. Prima vizită în România a Regelui Charles al III-lea.

Sunt disponibile mașini (autoturisme și microbuze) pentru toate pretențiile, de la Economy (max. 7 pers, Mercedes Vito), Family sau Privat (max. 3 adulți + 1 copil, Skoda Superb sau echivalent) până la VIP Plus (max. 2 pers., Mercedes S Class). Click aici pentru a vedea toate serviciile din oferta M&M Express.

„Nava-amiral” a flotei M&M Express.

Pe lângă transport, turiștii pot beneficia la cerere și de servicii de ghidaj sau chiar de organizare completă a excursiei (cazare, masă, intrare la obiective etc.) grație colaborării cu ghizi autorizați din zona Brașov – un serviciu apreciat mai ales de turiștii străini. 

Ultima actualizare:

  • 24/08/2023 (recomandat la 07/07/2023)

Pe scurt:

  • Transport shuttle și privat către și de la orice aeroport din România, în condiții de confort superior. Rent-a-car cu șofer pentru vizitarea oricărei zone din România dar în special Brașov și Transilvania.

Categorie:

  • Taxi & Ride-sharing
  • Transport de persoane

Facilităţi:

  • Plata cu card de credit (anticipat) | Wi-Fi (în majoritatea mașinilor)

Alte sugestii

City Tour - autobuz turistic Constanța

Mamaia (CT) / Transport de persoane

Clinica aBeauty Brașov

Braşov (BV) / Frumuseţe&Cosmetică / Sănătate

GT Car Wash

Braşov (BV) / Servicii auto

Ecoline rent-a-car

Braşov (BV) / Închirieri auto, scutere, biciclete

Express Car Wash

Braşov (BV) / Servicii auto