Câştigă premiul lunii Aprilie!

Câştigă premiul lunii Aprilie!


Concursul s-a încheiat. Câştigătorul este...

Conform extragerii făcute în random.org avem un câștigător validat conform regulamentului concursului: Maria-Loredana Crăciun din Iași.
Felicitări, Loredana! Să te bucuri cum trebuie de premiu... și să ne spui cum a fost, da? 🤗

Vă mulțumim tuturor pentru participare, vă așteptăm și la concursurile umătoare dedicate Comunității de utilizatori ai primului ghid de încredere în România!  
𝐓𝐫𝐚̆𝐢𝐞𝐬̧𝐭𝐞. 𝐈̂𝐦𝐩𝐚̆𝐫𝐭𝐚̆𝐬̧𝐞𝐬̧𝐭𝐞. 𝐂𝐚̂𝐬̧𝐭𝐢𝐠𝐚̆.

...un mountain-break la Bran, cu toată gașca ta! 🤩

Luna Mai este o perioadă foarte bună să mergi la munte: natura este în cel mai pur verde al ei, soarele te încălzeşte atât cât trebuie, pădurile sunt pline de cântecul păsărelelor... iar dacă mai eşti însoţit şi de oameni dragi ţie, nici că se poate mai bine!
 
Trăieşte. Împărtăşeşte. Câştigă.
La Unde Mergem® Aprilie nu este luna păcălelilor ci luna prieteniei, în care am pregătit un premiu special: o cabană superbă, cu 4 camere duble, care poate fi  în întregime a a ta şi pe care o poţi împărţi cu cei mai buni prieteni. 🤗 Veţi petrece împreună două zile şi două nopţi ca în vremurile bune - veselie, poveşti, grătare, board games, drumeții... vă veţi distra bine, într-un loc numai bun pentru aşa ceva! ❤️

🎁 CE POŢI CÂŞTIGA:
2 nopţi de cazare în regim self-service, capacitate maximă de cazare 8 persoane în 4 camere duble + acces la jacuzzi exterior pe toată perioada sejurului.
Citeşte recomandarea completă Casa Meșterului în aplicaţia Unde Mergem® pentru a vedea ce te aşteaptă acolo! 🤩
- data sejurului va fi stabilită în funcţie de disponibilitatea de cazare Casa Meșterului, în intervale luni-joi din luna Mai 2024.

Ce trebuie să faci?

Citeşte cu atenţie tot regulamentul concursului; prin înscrierea la concurs confimi că eşti de acord cu mecanismul şi condiţiile acestuia:  
1. Instalează
în telefonul tău aplicaţia Unde Mergem. O găseşti aici: https://undemergem.app.link/install
2. Creează un cont şi Autentifică-te în aplicaţie (îţi recomandăm să îi permiţi şi acces la Localizare - te va ajuta când o vei folosi).
3. Urmărește pagina Casa Meșterului din aplicație
Casa Meșterului

4. Scrie un comentariu* la postarea concursului Câştigă premiul Lunii Aprilie în care dai @tag prietenilor cu care ţi-ar plăcea să împarţi premiul (minimum 4, maximum 7). Cu cât mai mulți, cu atât mai bine pentru că pot contribui și ei la creșterea șanselor de a câștiga împreună premiul: așa că invită-i și pe ei să Urmărească pagina Casa Meșterului din aplicație! 😉
5. Vei primi o șansă suplimentară în extragere pentru fiecare dintre prietenii care, într-un răspuns la comentariul tău pentru concurs, menționează numele de utilizator din aplicația Unde Mergem și confirmă că Urmăresc pagina Casa Meșterului din aplicația Unde Mergem! 
Succes!
*Atenţie: dacă numele de utilizator din aplicaţia Unde Mergem este diferit de numele de utilizator/profil din Facebook, te rugăm să menţionezi în comentariul pentru concurs şi care este numele tău de utilizator din Unde Mergem; îl vei găsi în secțiunea Profil din aplicație.

Extragerea câştigătorului

va avea loc în data de 30 Aprilie 2024.

Mecanismul concursului:

1. Comentariile scrise conform termenilor concursului la postarea Câştigă premiul Lunii Aprilie în perioada 1-29 Aprilie ora 24:00  vor intra în extragerea premiului lunii Aprilie.
2. Un participant la concurs poate acumula maximum 8 şanse la extragere, conform regulilor de mai sus.

Dintre toate comentariile realizate conform termenilor concursului și dintre șansele suplimentare acumulate (validate de noi cu un Like) până la data de 29 Aprilie 2024 ora 24:00 vom extrage cu un soft specializat un câştigător în curs de validare şi 3 rezerve. Câştigătorul va fi anunţat pe pagina noastră de Facebook şi va fi contactat direct la adresa de e-mail cu care s-a autentificat în aplicaţia Unde Mergem®, urmând să aibă la dispoziţie 3 zile pentru a revendica premiul. În caz contrar vom contacta prima rezervă şi, dacă va fi cazul, a doua rezervă, a treia.

Acest concurs nu este organizat sau sponsorizat de Google, Apple, Instagram sau Facebook. Prin participarea la concurs ești de acord ca datele personale (nume, adresă & număr de telefon) să-ți fie procesate pentru livrarea premiului, în cazul în care vei câștiga.  
Prin participarea la concurs confirmi că ai peste 18 ani şi că eşti de acord cu regulamentul acestuia.
Participările care nu respectă toate condiţiile participării nu vor intra în extragere iar cele care au fost extrase dar vom constata ulterior că au încălcat regulamentul vor fi invalidate.
Ne rezervăm dreptul de a invalida orice înscriere la concurs despre care aflăm că a fost înșelătoare (de exemplu dar fără a se rezuma la acestea: folosirea de conturi false în social-media, introducerea de informații false etc.).


Important: 
  • dacă ai nelămuriri cu privire la modul de desfăşurare a acestui concurs, ne poţi trimite un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau un e-mail la contact@undemergem.ro

Alte sugestii

La Mulți Ani 2024
Adoptă o atracție #undemergem!
Câştigă premiul lunii Decembrie!
Intră în echipa Unde Mergem!
Câştigă premiul lunii Noiembrie!