Câştigă premiul lunii Septembrie!

Câştigă premiul lunii Septembrie!


Concursul s-a încheiat. Câştigătorul este...

02/10/2023: După extragerea de astăzi, am validat câştigătorul concursului #August.
Felicitări, Vulcan Denisa Luminița!

Vă mulţumim tuturor pentru participare şi staţi cu ochii în aplicaţia Unde Mergem®: seria de concursuri dedicate utilizatorilor primului ghid de călătorie în România continuă!  
 
Unde Mergem®
Trăieşte. Împărtăşeşte. Câştigă. 

Trăieşte. Împărtăşeşte. Câştigă... o escapadă în Delta Siretului!

Află recomandări de încredere, în destinaţii româneşti şi Trăieşte momente memorabile în ţara ta. Împărtăşeşte experienţele tale, scrie recenzii, spune oamenilor din jurul tău despre prima aplicaţie românească bazată pe conţinut documentat. Câştigă premii şi recompense de poveste oferite de partenerii primului ghid de timp liber din România!  

În Septembrie ne mutăm de la mare în Delta... Siretului! Un loc care, cu multă muncă - dragat canale, populat cu pește, plantat copaci - construit frumos, în armonie cu natura și pentru iubitorii de natură... a ajuns să fie unul dintre cele mai frumoase sate de vacanță, nu numai din România ci și din lume, credem noi! Zaga Zaga Sat: cazare, restaurante, agrement, evenimente, concerte, fermă de pește, pe un domeniu de peste 80 ha, întins între brațele Siretului. 😍

Și luna asta rămânem în laitmotivul Unde Mergem®: Trăieşte. Împărtăşeşte. Câştigă.
Te invităm să ne împărtășești o situație în care ghidul Unde Mergem ți-a fost util, ți-a dat o idee de ieșit în oraș, pe munte, pentru petrecerea unui weekend sau poate te-a ajutat chiar în planificarea unei călătorii mai lungi prin România... poți da un exemplu de loc despre care ai aflat din Unde Mergem și unde te-ai simțit foarte bine... sau orice altă impresie cu privire la utilizarea primului ghid românesc de călătorie și timp liber. 🤗 Ne-ar plăcea să aflăm și măcar o situație în care, după ce a mers într-o destinație din România informându-se cu ghidul Unde Mergem, cineva a (re)câștigat încredere în turismul românesc și în oamenii din industria asta, deloc ușoară, pe care din păcate mulți o generalizează pe nedrept ca fiind „mai rău decât afară”. 🤗

CE POŢI CÂŞTIGA:
2 nopți de cazare + mic-dejun pentru 2 persoane, la alegere dintre bungalou, casă în copac, casă plutitoare, la Zaga Zaga Sat + voucher valoric de 600 lei pe care îl poți folosi în restaurantul La Iaz @ Zaga Zaga și la Agrement Zaga Zaga 🤩
- perioada sejurului va fi până la finalul sezonului 2023, în limita disponibilității de cazare la Zaga Zaga Sat

Ce trebuie să faci?

1. Instalează în telefonul tău aplicaţia Unde Mergem. O găseşti aici: https://undemergem.app.link/install
2. Autentifică-te în aplicaţie (îţi recomandăm să îi permiţi şi acces la Localizare - te va ajuta când o vei folosi).
3. Urmărește cele 3 pagini Zaga Zaga din aplicație.
4. Scrie o postare publică, pe contul tău de Facebook și/sau Instagram, cu hashtag #StiuUndeMergem și tag @Unde Mergem, în care împărtășești o situație în care ghidul Unde Mergem ți-a fost util, ți-a dat o idee de ieșit în oraș, pe munte, pentru petrecerea unui weekend sau poate te-a ajutat chiar în planificarea unei călătorii mai lungi prin România... poți da un exemplu de loc despre care ai aflat din Unde Mergem și unde te-ai simțit foarte bine... sau orice altă impresie cu privire la utilizarea primului ghid românesc de călătorie și timp liber.
Vom acorda o șansă suplimentară în extragere postărilor care ne impresionează cel mai mult.

Extragerea câştigătorului

va avea loc în data de 2 Octombrie 2023.

Mecanismul concursului:
1.
Urmăreşte cele trei pagini:
Zaga Zaga Sat La Iaz @ Zaga Zaga Agrement Zaga Zaga

2. Postările publice pe Facebook și/sau Instagram, scrise în perioada 1 Septembrie - 1 Octombrie 2023, conform termenilor şi condiţiilor de mai sus, vor intra în extragerea premiului lunii Septembrie.
3. Postările cele mai apropiate de spiritul și ideea Trăieşte. Împărtăşeşte. Câştigă. vor primi din partea echipei Unde Mergem o extra-șansă în extragere.
4. Un participant la concurs poate acumula maximum 2 şanse la extragere, conform regulilor de mai sus.
5. Dintre toate postările scrise conform termenilor concursului şi dintre înscrierile suplimentare acordate până la data de 1 Octombrie ora 24:00 vom extrage cu un soft specializat un câştigător şi 3 rezerve. Câştigătorul va fi anunţat pe pagina noastră de Facebook şi va fi contactat direct la adresa de e-mail cu care s-a autentificat în aplicaţia Unde Mergem®, urmând să aibă la dispoziţie 3 zile pentru a revendica premiul. În caz contrar vom contacta prima rezervă şi, dacă va fi cazul, a doua rezervă, a treia.

Acest concurs nu este organizat sau sponsorizat de Google, Apple, Instagram sau Facebook. Prin participarea la concurs ești de acord ca datele personale (nume, adresă & număr de telefon) să-ți fie procesate pentru livrarea premiului, în cazul în care vei câștiga.  
Prin participarea la concurs confirmi că ai peste 18 ani şi că eşti de acord cu regulamentul acestuia.
Participările care nu respectă toate condiţiile participării nu vor intra în extragere iar cele care au fost extrase dar vom constata ulterior că au încălcat regulamentul vor fi invalidate.
Ne rezervăm dreptul de a invalida orice înscriere la concurs despre care aflăm că a fost înșelătoare (de exemplu dar fără a se rezuma la acestea: folosirea de conturi false în social-media, introducerea de informații false etc.).


Important: 
  • dacă ai nelămuriri cu privire la modul de desfăşurare a acestui concurs, ne poţi trimite un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau un e-mail la contact@undemergem.ro

Alte sugestii

La Mulți Ani 2024
Adoptă o atracție #undemergem!
Câştigă premiul lunii Decembrie!
Intră în echipa Unde Mergem!
Câştigă premiul lunii Noiembrie!