Câştigă premiul lunii Iulie!

Câştigă premiul lunii Iulie!


Concursul s-a încheiat. Câştigătorul este...

03/08/2023: După extragerea făcută luni, am validat câştigătorul concursului #Iulie.
Felicitări, Melania Voiculescu!

Vă mulţumim tuturor pentru participare şi staţi cu ochii în aplicaţia Unde Mergem®: seria de concursuri dedicate utilizatorilor primului ghid de călătorie în România continuă!  
 
Unde Mergem®
Trăieşte. Împărtăşeşte. Câştigă. 

Trăieşte. Împărtăşeşte. Câştigă... o incursiune în viața satului transilvănean de odinioară!

Află recomandări de încredere şi Trăieşte momente memorabile în ţara ta. Împărtăşeşte experienţele tale, scrie recenzii de ajutor pentru ceilalţi utilizatori, spune oamenilor din jurul tău despre prima aplicaţie românească bazată pe conţinut documentat. Câştigă premii şi recompense de poveste oferite de partenerii primului ghid de timp liber din România!  

După câteva sute de chestionare pe care le-am făcut pentru a afla gradul de satisfacție a clienților din locurile recomandate 😊 credem că a venit vremea să facem și primul chestionar în care să aflăm părerea și impresiile în ce privește utilizarea aplicației Unde Mergem - ghidul de încredere în România pentru aproape 10.000 de oameni! 🤗 Te invităm să îl completezi și îți mulțumim anticipat pentru sinceritate (și pentru cele câteva minute necesare) iar cu ajutorul simpaticilor noștri parteneri de luna asta, îți vom oferi șansa să te bucuri de un sejur deosebit. 😍

CE POŢI CÂŞTIGA:
Un sejur de două nopţi, cameră dublă cu demipensiune la Casele de oaspeţi ale Contelui Kalnoky  + o vizită privată la Castelul Kalnoky din Micloșoara.
- data sejurului va fi stabilită în funcţie de disponibilitatea de cazare la Casele de oaspeți Kalnoky în perioada August - Noiembrie 2023, în cursul săptămânii (L-J).

Ce trebuie să faci?

Citeşte cu atenţie tot regulamentul concursului; prin înscrierea la concurs confimi că eşti de acord cu mecanismul şi condiţiile acestuia:  
1. Instalează
în telefonul tău aplicaţia Unde Mergem. O găseşti aici: https://undemergem.app.link/install
2. Creează un cont şi Autentifică-te în aplicaţie (îţi recomandăm să îi permiţi şi acces la Localizare - te va ajuta când o vei folosi).
3. Urmărește pagina Casele de oaspeţi ale Contelui Kalnoky  din aplicație.
Casele de oaspeţi ale Contelui Kalnoky

4. Urmărește pagina Castelul Kalnoky din aplicație.
Castelul Kalnoky

5. Completează acest chestionar.

Extragerea câştigătorului

va avea loc în data de 1 August 2023.

Mecanismul concursului:
Utilizatorii aplicației care vor completa chestionarul Unde Mergem în perioada 1-31 Iulie 2023 ȘI vor Urmări cele două pagini menționate mai sus vor intra în extragerea pentru premiul lunii Iulie. (Atenție, participările la concurs care nu respectă toți pașii vor fi invalidate!). Este permisă o singură înscriere în concurs pentru fiecare utilizator.
Dintre înscrierile unice realizate până la data de 31 Iulie 2023 ora 24:00 vom extrage cu un soft specializat un câştigător în curs de validare şi 3 rezerve. După validare, câştigătorul va fi anunţat aici şi pe pagina noastră de Facebook şi va fi contactat direct, urmând să aibă la dispoziţie 3 zile pentru a revendica premiul. În caz contrar vom contacta prima rezervă şi, dacă va fi cazul, a doua rezervă și a treia.
Acest concurs nu este organizat sau sponsorizat de Google, Apple, Instagram sau Facebook. Prin participarea la concurs ești de acord că datele personale (nume, adresa & număr de telefon) îți vor fi procesate pentru livrarea premiului, în cazul în care vei câștiga.
Prin participarea la concurs confirmi că ai peste 18 ani şi că eşti de acord cu regulamentul acestuia.
Înscrierile care nu respectă toate condiţiile participării nu vor intra în extragere iar cele care au fost extrase dar vom constata ulterior că au încălcat regulamentul vor fi invalidate.
Ne rezervăm dreptul de a invalida orice înscriere la concurs despre care aflăm că a fost înșelătoare (de exemplu, dar fără a se rezuma la aceasta: folosirea de conturi false în social-media, introducerea de informații false etc.).


Important: 
  • dacă ai nelămuriri cu privire la modul de desfăşurare a acestui concurs, ne poţi trimite un mesaj pe pagina de Facebook sau un e-mail la contact@undemergem.ro

Alte sugestii

La Mulți Ani 2024
Adoptă o atracție #undemergem!
Câştigă premiul lunii Decembrie!
Intră în echipa Unde Mergem!
Câştigă premiul lunii Noiembrie!