Travel-Guide CEO & Fondator - Dezvoltă propria ta afacere - 100% remote

Travel-Guide CEO & Fondator - Dezvoltă propria ta afacere - 100% remote


Eşti o persoană pasionată de călătorii, scris, fotografie şi îţi place să împărtăşeşti altora experienţele tale... Cochetezi de ceva timp cu ideea de a face un blog de turism... Eşti o persoană entuziastă, căreia îi place să fie în centrul acţiunii... Cunoşti foarte bine zona în care trăieşti, ştii ce e bine şi ce e rău acolo... Eşti o persoană comunicativă, care ştie să se exprime fluent, fără greşeli gramaticale, de exprimare şi ortografie, cu atenţie la detalii... Iubeşti comunitatea din care faci parte şi ţi-ar plăcea să-i promovezi atracţiile şi locurile interesante, care merită să devină răspuns la una dintre cele mai des întâlnite întrebări din limba română - "Unde Mergem?".
Dacă te regăseşti în acest profil, avem o propunere pentru tine. Nu un job ci o afacere: contractant/francizat Unde Mergem® în zona ta, fără taxă de intrare, cu investiţie 0 şi cu un revenue de până la 60% din încasările generate!

După primii 3 ani în care a validat Modelul de business și Procedurile de lucru, Iulian Pufu - fondatorul companiei - a decis că este oportun următorul pas: dezvoltarea la nivel național a primului ghid de călătorie și timp liber din România cu ajutorul unei echipe de Brand Manageri (angajați) și a unei rețele de Contractori în toate județele țării.

Beneficii:
 • Oferim tot suportul (Know-How, Proceduri de Lucru, Modele de bune practici) pentru calificarea/trainingul necesar desfășurării activității de Contractor Unde Mergem®
 • Activitate 100% Remote, în zona ta de domiciliu.
 • Listarea Destinației (Județului) în platforma Unde Mergem® (website & app) și publicarea conținutului documentat în aceasta, imediat după validarea conținutului conform Valorilor și Procedurilor de lucru.
 • Acces la toate funcționalitățile monetizatoare în cadrul aplicației Unde Mergem® - primul marketplace de timp liber românesc.
 • Oferim posibilitatea dezvoltării unui business propriu în publishing şi marketing turistic, cu venituri din prima lună de activitate și cu o investiție 0 din partea ta.
 • Vei participa la evenimente proprii şi ale partenerilor noştri, vei reprezenta platforma Unde Mergem® (site şi aplicaţii pentru mobil) în zona ta de activitate. Vei contribui la buna promovare oraşului/judeţului în care locuieşti. Vei câştiga bani şi faimă într-o echipă care îşi propune să ofere răspunsuri de încredere la una dintre cele mai des întâlnite întrebări în limba română: "Unde Mergem?".
 • Până la 60% din încasările realizate în Destinația (Județ) unde îți vei desfășura activitatea. 
Cerințe:
 • Cunoșterea limbii române la nivel Nativ.
 • Capacitate de sinteză, creare conținut cu respectarea normelor de limbă, ortografie, construcție.
 • Parcurgerea unui scurt proces de validare a capacității de exercițiu a activității de Contractor Unde Mergem®.
 • Deținerea/înființarea unei firme.
 • Împărtășirea, respectarea și aplicarea continuă a Valorilor companiei care dezvoltă platforma Unde Mergem®.
 • Implicarea la nivel de minimum 20 ore/săptămână, necesare pentru dezvoltarea unui business de succes în calitate de Contractor Unde Mergem®.
Activitatea unui Contractor Unde Mergem® se va desfășura pe trei coordonate principale:
1. Documentare şi realizare de conţinut în concordanţă cu Valorile, Misiunea şi Viziunea companiei.
2. Implementare şi dezvoltare brand – notorietate în zona de acţiune (judeţ): stabilire de parteneriate cu media, instituţii publice, organizatori de evenimente etc.
3. Stabilire de parteneriate comerciale şi instituţionale cu locurile şi destinaţiile listate pe platformă.

Valorile în care credem:
1. Banii sunt o consecinţă a muncii şi nu un scop al ei.
2. Nu facem reclamă nimănui ci doar recomandăm obiectiv, aşa cum sunt, locuri interesante şi activităţi unde suma calităţilor este net superioară celei a defectelor.
3. Nu dăm verdicte ci îi lăsăm pe utilizatori să decidă, să aleagă dintre recomandări şi să meargă în acele locuri şi activităţi care se potrivesc dispoziţiei, felului de-a fi, gusturilor, bugetului lor.
4. Nu creăm aşteptări ci prezentăm aşa cum sunt locuri şi activităţi, şi cu bune şi cu mai puţin bune - dacă este relevant şi util pentru utilizatori să le ştie înainte de a merge acolo. Prezentăm România frumoasă, aşa cum este ea!

Un Contractor Unde Mergem® va fi responsabil de:
1. Prospectare, calificare şi documentare on-site (la faţa locului) de locuri şi atracţii care să devină recomandate în platformă, în conformitate cu Valorile şi Procedurile de lucru ale companiei.
2. Crearea unui conţinut (recomandări) autentic, orientat către utilizatori care să formeze o imagine cât mai apropiată de realitate, în conformitate cu Valorile şi Procedurile de lucru ale companiei.
3. Promovarea brandului Unde Mergem® cu orice ocazie şi pe toate canalele posibile– care să ducă la o creştere continuă a notorietăţii şi a recunoaşterii ca platformă unde nu găseşti reclame ci recomandări de încredere.
4. Promovare profesională continuă în mediile de lucru - astfel încât să fie invitat şi să participe la cât mai multe inaugurări, evenimente, lansări de produse etc.
5. Discuţii cu proprietarii/managerii de locuri şi activităţi recomandate, în care li se prezintă avantajele reciproce ale unui eventual parteneriat.
6. Stabilirea de parteneriate comerciale şi instituţionale cu activităţile şi destinaţiile listate.
7. Consiliere şi suport Parteneri pentru publicarea de Oferte şi Evenimente în aplicaţie, în conformitate cu Valorile şi Procedurile de lucru ale companiei.
8. Crearea şi administrarea unei reţele de Contributori (voluntari) în zona de acţiune care să îl ţină la curent cu tot ce e nou, de calitate, interesant în perimetrul lor (cartier, sat, comună, oraş). Consilierea şi recompensarea celor mai activi şi de calitate Contributori.
9. Propuneri, organizare şi participare la infotrip-uri reciproce, în zone administrate de alţi Contractori/Brand Manageri.

Pentru a vedea ce am făcut până acum şi pentru a-ţi face o idee despre conceptul Unde Mergem® instalează-ţi aplicaţia de aici:
App Store | Google Play

Procedura de aplicare este următoarea: trimite la contact@undemergem.ro un CV şi un scurt articol redactat de tine despre cel mai important/interesant (după părerea ta) obiectiv turistic din oraşul/zona în care locuieşti, în care îl prezinţi aşa cum l-ai prezenta unui bun prieten: pe bune, fără să-i faci reclamă, fără exagerări, astfel încât să înţeleagă dacă i se potriveşte şi ce poate găsi/face acolo.
Vom aprecia şi o scrisoare de intenţie în care ne spui de ce crezi că eşti persoana potrivită să (re)prezinte zona pentru care aplici!
Vor fi analizate doar candidaturile realizate conform procedurii de mai sus.
Să avem succes, împreună!

Alte sugestii

La Mulți Ani 2024
Adoptă o atracție #undemergem!
Câştigă premiul lunii Decembrie!
Intră în echipa Unde Mergem!
Câştigă premiul lunii Noiembrie!