Câştigă premiul lunii Martie!

Câştigă premiul lunii Martie!


Concursul s-a încheiat. Câştigătorul este...

Conform extragerii făcute în random.org avem un câștigător validat conform regulamentului concursului: Palade Monica din Tudor Vladimirescu, județul Galați. 
Felicitări, Monica! Să te bucuri cum trebuie de premiu... și să ne spui cum a fost, da? 🤗

Vă mulțumim tuturor pentru participare, vă așteptăm și la concursurile umătoare dedicate Comunității de utilizatori ai primului ghid de încredere în România!  
𝐓𝐫𝐚̆𝐢𝐞𝐬̧𝐭𝐞. 𝐈̂𝐦𝐩𝐚̆𝐫𝐭𝐚̆𝐬̧𝐞𝐬̧𝐭𝐞. 𝐂𝐚̂𝐬̧𝐭𝐢𝐠𝐚̆.

Câştigă un mountain-break în Poiana Braşov!

Află recomandări de încredere şi Trăieşte momente memorabile în ţara ta. Împărtăşeşte experienţele tale, scrie recenzii de ajutor pentru ceilalţi utilizatori, spune oamenilor din jurul tău despre prima aplicaţie românească bazată pe conţinut documentat. Câştigă premii şi recompense de poveste oferite de partenerii primului ghid de timp liber din România!  

În Martie te provocăm să spui lumii întregi că ești parte din Comunitatea celor care #StiuUndeMergem, împărtășind un moment sau o situație în care ghidul Unde Mergem ți-a fost util, ți-a dat o idee de ieșit în oraș, pe munte, pentru petrecerea unui weekend sau poate te-a ajutat chiar în planificarea unei călătorii mai lungi prin România. Iar noi te vom răsplăti cu o șanse mari să câștigi un mountain-break oferit de unul dintre cele mai apreciate hoteluri din Poiana Brașov! ❤️

CE POŢI CÂŞTIGA:
2 nopţi de cazare* cameră dublă cu mic-dejun, acces piscină & SPA la Hotel Escalade din Poiana Brașov. 😍
- data sejurului va fi stabilită în funcţie de disponibilitatea de cazare a Hotel Escalade în luna Aprilie 2024.

Ce trebuie să faci?

1. Instalează în telefonul tău aplicaţia Unde Mergem. O găseşti aici: https://undemergem.app.link/install
2. Autentifică-te în aplicaţie (îţi recomandăm să îi permiţi şi acces la Localizare - te va ajuta când o vei folosi).
3. Urmărește pagina Hotel Escalade din aplicație.
4. Scrie o postare publică, pe contul tău de Facebook și/sau Instagram, cu hashtag #StiuUndeMergem și tag @Unde Mergem, în care împărtășești o situație în care ți-a prins bine să ai la îndemână primul ghid #pebune din România:
- poți da un exemplu de loc despre care ți-ai făcut o părere citindu-i recomandarea din ghidul Unde Mergem, unde ai mers apoi și pe care l-ai găsit așa cum l-am descris noi... ne poți povesti despre un traseu de drumeție pe care l-ai făcut după ce ai aflat despre el în ghid... despre o destinație unde ți-am făcut poftă să mergi după ce ai văzut-o aici... sau orice altă impresie cu privire la felul în care ai găsit aici răspunsuri de încredere la întrebarea „unde mergem?”. 🤗
Ne-ar plăcea să aflăm despre cât mai multe situații în care, după ce au mers într-o destinație din România informându-se cu ghidul Unde Mergem, oamenii au(re)câștigat încredere în turismul românesc și în oamenii care lucrează în industria asta, pe care din păcate mulți o generalizează pe nedrept ca fiind „mai rău decât afară”!
🤗
Vom acorda o șansă suplimentară în extragere postărilor care ne impresionează cel mai mult.

Extragerea câştigătorului

va avea loc în data de 1 Aprilie 2024.

Mecanismul concursului:
1.
Urmăreşte în aplicație pagina
Hotel Escalade

2. Postările publice pe Facebook și/sau Instagram, scrise în perioada 1 - 31 Martie 2024 conform termenilor şi condiţiilor de mai sus, vor intra în extragerea premiului lunii Martie.
3. Postările cele mai apropiate de spiritul și ideea Trăieşte. Împărtăşeşte. Câştigă. vor primi din partea echipei Unde Mergem o extra-șansă în extragere ❤️.
4. Un participant la concurs poate acumula maximum 2 şanse la extragere, conform regulilor de mai sus.
5. Dintre toate postările scrise conform termenilor concursului şi dintre înscrierile suplimentare acordate până la data de 31 Martie 2024 ora 24:00 vom extrage cu un soft specializat un câştigător şi 3 rezerve. Câştigătorul va fi anunţat pe pagina noastră de Facebook şi va fi contactat direct la adresa de e-mail cu care s-a autentificat în aplicaţia Unde Mergem®, urmând să aibă la dispoziţie 3 zile pentru a revendica premiul. În caz contrar vom contacta prima rezervă şi, dacă va fi cazul, a doua rezervă, a treia.

Acest concurs nu este organizat sau sponsorizat de Google, Apple, Instagram sau Facebook. Prin participarea la concurs ești de acord ca datele personale (nume, adresă & număr de telefon) să-ți fie procesate pentru livrarea premiului, în cazul în care vei câștiga.  
Prin participarea la concurs confirmi că ai peste 18 ani şi că eşti de acord cu regulamentul acestuia.
Participările care nu respectă toate condiţiile participării nu vor intra în extragere iar cele care au fost extrase dar vom constata ulterior că au încălcat regulamentul vor fi invalidate.
Ne rezervăm dreptul de a invalida orice înscriere la concurs despre care aflăm că a fost înșelătoare (de exemplu dar fără a se rezuma la acestea: folosirea de conturi false în social-media, introducerea de informații false etc.).


Important: 
  • dacă ai nelămuriri cu privire la modul de desfăşurare a acestui concurs, ne poţi trimite un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau un e-mail la contact@undemergem.ro

Alte sugestii

La Mulți Ani 2024
Adoptă o atracție #undemergem!
Câştigă premiul lunii Decembrie!
Intră în echipa Unde Mergem!
Câştigă premiul lunii Noiembrie!