Agrement Zaga Zaga

Agrement Zaga Zaga

Activităţi outdoor / Doaga (VN)


Program

Închis
Vezi programul

Address

Doaga 627143, România

Telefon

Despre

La granița dintre județele Vrancea și Galați (12 km de Tecuci, cam 25 km de Focșani și 90 km de Galați) vei găsi Zaga Zaga, o „oază” unde poți face un popas relaxant de una-două ore sau poți petrece chiar și o zi întreagă de activități. 
Cazare, restaurante, agrement, evenimente, concerte, fermă de pește, pe un domeniu 82 ha, întins printre brațele Siretului. Povestea a început în 2010 iar de-atunci locul a tot crescut și s-a dezvoltat frumos, până la forma actuală, pe care ne-a făcut mare plăcere să o descoperim și despre care am aflat că nu se intenționează să fie finală. De la dragat canale, populat cu pește și plantat copaci la, astăzi, Delta Siretului și Zaga Zaga Sat. Un loc frumos, în armonie cu natura și pentru iubitorii de natură.
 
Un întreg resort construit pentru agrement.

Din drumul european E581, ca să ajungi la Zaga Zaga faci stânga imediat după ce ieși de pe podul peste Siret de la Cosmești dacă vii dinspre Galați sau dreapta înainte de pod dacă vii dinspre Vrancea. Zona nu arată deloc îmbietor, dar ce te așteaptă dincolo e din cu totul alt film.
Odată ajuns în parcare și lăsat mașina treci într-o altă dimensiune, cu alei pavate sau pietruite, care șerpuiesc printre copaci, stufăriș, canale, bungalouri, spații de activități sau socializare.

Alei, poduri peste canale, imagini de pus în ramă 😍

Oferta de agrement este mare și pentru toate preferințele. Lângă recepție vei găsi punctul de închirieri. Poți lua o bicicletă (35 lei/oră) ca să explorezi tot satul de vacanță, pe un traseu de aprox. 4 km, amenajat pe tot perimetrul proprietății sau pe nenumăratele alei (s-ar putea să te mai însoțească uneori și vreun cățel pripășit pe domeniu; noi nu am avut probleme cu ei, au fost chiar jucăuși; personalul încearcă să-i îndepărteze dar uneori e mai greu). Te poți opri, poți face poze oriunde pe traseu, singura condiție este să nu-i deranjezi pe cei cazați.

Pe traseul pentru biciclete.

Pe traseu te poți opri să vizitezi livada și ferma de animale din C.A.P. Zaga Zaga 😊 în care poți vedea de la găini, gâște, iepuri și păuni până la capre și struți. Sau țarcul de căprioare, despre care trebuie să știi că nu sunt capturate din natură ci (majoritatea) sunt născute aici, descendenții câtorva exemplare relocate aici dintr-un alt parc din străinătate. Și oricât ai fi tentat să dai de mâncare păsărilor și animalelor pe care le vei vedea, să știi că nu e recomandat să o faci – ele sunt bine hrănite de personalul Satului, fiecare cu hrana potrivită, care s-ar putea să nu fie cea pe care le-o oferi tu. 😊

În Pădurea cu căprioare.

Dacă ai un pici mic, sunt disponibile câteva biciclete cu „ataș” care pot fi închiriate pentru 3 ore, la un preț de 85 lei. Din ce am văzut, majoritatea bicicletelor au șei confortabile și un coșuleț unde îți poți pune o sticlă cu apă, rucsacul sau geanta. 👌 Deși domeniul este foarte mare nu trebuie să-ți faci nicio problemă cu privire la orientare: peste tot sunt instalate indicatoare către punctele de interes; poți face și o poză la harta de pe peretele Recepției, pentru mai multă siguranță!

Intrare pe traseul de biciclete.

Există și un parc de aventură cu 4 itinerarii: cel Mov are 2 trasee ușoare, care pot fi parcurse în aprox. 15 minute; Galbenul are 2 trasee medii (fiecare a 20 minute) iar Verde și Albastru au câte un traseu, prezentate ca dificile, cu o durată medie de parcurgere de 30 minute. Gradul de dificultate și durata de parcurgere a traseelor sunt orientative și o pot varia în funcție de condiția fizică a participanților. Fiecare din cele 6 trasee are o tiroliană.
Accesul pe trasee este permis cu asumarea unui regulament și în funcție de înălțime: pe cel Mov pot intra și copii cu minimum 110 cm înălțime, pe Galben trebuie să ai minimum 140 cm iar pe celalte două pot intra doar cei mai înalți de 155 cm. O tură de 2 ore costă 45 lei (pentru copii cu înălțimea 110-155cm) sau 65 lei (pentru copii mai înalți de 155 cm și adulți), indiferent de itinerariul ales; greutatea maximă admisă a participanților este de 100kg. În prețuri este inclus instructaj și echipament de protecție de bază; dacă vrei și mănuși, sunt disponibile pentru un cost suplimentar. Ultima intrare pe trasee se poate face la ora 16:00.

Pe traseul Mov.

Mai poți juca tenis de câmp pe cele două terenuri cu suprafață sintetică. Costă 45 lei/h pe timpul zilei, dacă ai rachete și mingi sau 60 lei/h cu echipament de aici; în nocturnă costă 65, respectiv 90 lei/h (cu echipament).

Tenis de câmp.

Zaga Zaga are și cea mai mare (peste 800mp!) piscină exterioară încălzită din județul Vrancea, de tip infinity, cu apă sărată, cu o adâncime de 1,3-1,6m; există și o piscină dedicată copiilor. 
Cei din exterior (care nu sunt cazați în satul de vacanță) au acces permis în limita locurilor disponibile, cu asumarea unui regulament și la tarife care (unora) pot părea un pic descurajante. În cursul săptămânii (L-V) costă 100 lei/șezlong (1 pers.) sau poți lua un baldachin pentru max. 2 pers., 300 lei, care include la alegere, o sticlă de spumant sau o carafă de limonadă; duminica prețurile sunt un pic mai mari, șezlongul 150 lei iar baldachinul 400 lei.

Șezlonguri și baldachine cu prioritate pentru cei cazați.

Sâmbăta poți intra doar dacă închiriezi baldachin, e și mai scump (500 lei/2 pers.) dar include prânz în regim bufet (fără băuturi), servit în restaurantul de lângă piscină, numit „La Iaz” – caută-l în aplicație sau click aici dacă vrei să afli mai multe despre el. În fața piscinei, pe malul lacului, mai este un restaurant – Cherhanaua plutitoare – deschis de Vineri până Duminică între 12:00 și 21:00 (cu ultima comandă la 20:00).

Infinity view spre... Cherhana 😍

Sunt disponibile dușuri, băi și vestiare separate pentru femei și bărbați. Tariful de acces/închiriere șezlonguri se plătește la intrarea din zona „La Iaz”, nu include prosop; vei primi o brățară pentru acces, pe care poți „încărca” tot ce consumi la bar/restaurant și vei plăti la ieșire.
Programul piscinei este L-J, S-D 10:00-18:00, V 16:00-18:00.

Zoan de dușuri arată bine.

Și mai este o activitate, care nouă ne-a plăcut foarte mult aici: plimbările cu barca 😊 După ce pleci din micul port (care are și o Căpitănie 😊) poți vâsli (sau pedala) pe toate canalele și bălțile din resort cât te ține condiția fizică și... buzunarul!

Căpitănia Zaga Zaga 😊

Ai de ales între bărci cu vâsle (30 lei/h în cursul săptămânii, 40 lei/h în weekend), bărci cu pedale (80 lei/h) sau chiar barcă electrică (150 lei/h) dacă ești mai pe leneveală 😊 Iar dacă sunteți până la 6 „leneși”, pentru 150 lei (barcă mică, 4 pers.) respectiv 180 lei (barcă mare) puteți cere să fiți plimbați cu o barcă motorizată într-un tur complet al resortului 😉

La plimbare pe canale 😍

Satul de vacanță este deschis doar o anumită perioadă din an, de prin martie-aprilie până prin noiembrie, cu un vârf de sezon în iulie-august (când este și cel mai aglomerat).
Cu excepția piscinei, toate activitățile de agrement Zaga Zaga sunt deschise zilnic, între orele 10:00-18:00; dar programul poate suferi modificări în cazul unor condiții meteorologice nefavorabile. Programul actualizat permanent poate fi consultat aici.
Indiferent dacă vii pentru agrement sau doar ca să te plimbi prin unul dintre cele mai frumoase sate de vacanță din România, conform principiului „respectă și vei fi respectat” 😊 îți recomandăm să citești cu atenție și să respecți atât  „regulile casei” cât și regulamentele fiecărei activități de agrement!
Dacă ești alergic la polen/puf de plop, e bine să știi că satul de vacanță este „populat” cu foarte mulți copaci, preponderent sălcii și plopi, deci evită să vii în perioada lor de înflorire.

Ultima actualizare:

  • 08/08/2023

Pe scurt:

  • O „oază” unde poți face un popas relaxant de una-două ore sau poți petrece chiar și o zi întreagă de activități, cu întreaga familie.

Tip:

  • Activităţi sportive & recreative
  • Închiriere echipamente
  • Sporturi de vară

Facilităţi:

  • Gustări | Mâncare | Parcare pentru clienţi | Plata cu card de credit | Terasă exterioară | Toaletă pentru clienţi | Wi-Fi

Alte sugestii

Insect Park

Băile Seiche (HR) / Activităţi outdoor

Interski Poiana Brașov

Poiana Braşov (BV) / Activităţi indoor / Activităţi outdoor

Season Hill

Poiana Braşov (BV) / Activităţi outdoor

KisSomlyó SKI / Șumuleu Mic Schi

Miercurea Ciuc (HR) / Activităţi outdoor

Plaja Cazino Mamaia

Mamaia (CT) / Activităţi outdoor