Interski Poiana Brașov

Interski Poiana Brașov

Poiana Braşov (BV) / Activităţi indoor / Activităţi outdoor


Program

Închis
Vezi programul

Address

Drumul Sulinar 1, Poiana Brașov, România

Telefon

Despre

Dacă nu ai echipament și nici experiență în ale schiului/snowboardingului, Interski este primul loc în care trebuie să vii când ajungi în Poiana Brașov. Găsești tot ce îți trebuie aici, de la consiliere în alegerea echipamentului cel mai potrivit pentru tine și închirierea acestuia până la lecții de inițiere sau aprofundare cu instructorul care se pliază cel mai bine pe nevoile tale.
Dar să le luăm pe rând. Pe partea de Rent, din ce am văzut noi până acum în Poiană, Interski se diferențiază detașat prin calitatea echipamentului, încă din primul sezon de funcționare (2012) promisiunea făcută clienților fiind că nu vor găsi nimic mai vechi de 2, maxim trei sezoane; iar tot ce se va aduce aici pentru închiriere va fi nou, cumpărat în lichidări de stocuri ale marilor magazine de profil 😮  atât schiurile cât și clăparii, boots și accesoriile!

Branduri și calitate de top.

Un alt lucru pe care nu l-am mai văzut pe la alte centre de închirieri din Poiană e că echipamentele de schi/snowboard sunt oferite în trei game, potrivite pentru toate nevoile și nivelurile de experiență ale clienților: Standard (un pic mai vechi și ceva mai mult folosite), Premium (cu o tehnologie mai bună și materiale de calitate care includ și ceva lemn, titan sau carbon care le fac să vibreze mai puțin și să fie mai ușoare, mai confortabile, cu un radius mai mic, pentru viraje mai rapide; majoritatea sunt introduse în oferta de rent în sezonul respectiv, maxim în cel anterior; recomandate nu doar celor de nivel intermediar ci chiar și începătorilor 😉) și Race, pentru avansați – majoritatea vârfuri de gamă de la producători consacrați, nu doar schiurile ci și bețele, clăparii (cu flex 115-130) chiar și câteva modele omologate FIS (pentru competiții) – cele mai scumpe din ofertă.

Pentru cunoscători 😉

În total, pe cele 3 categorii sunt disponibile aprox. 100 de seturi pentru snowboard și 350-400 de seturi pentru schi. Personalul te va consilia în alegerea celui mai potrivit echipament pentru tine, din cele trei game. De asemenea, dacă ești începător vei fi ajutat să încalți clăparii, să-i închizi cum trebuie, îți vor fi ajustați ochelarii și legăturile de schi pe mărimea/greutatea ta... tot ce trebuie ca să te bucuri cât mai bine de echipamentul închiriat.

Ajustare echipament și accesorii.

Încălțămintea cu care ai venit și un eventual mic bagaj (rucsac, geantă) pot fi lăsate în centru, gratuit. Pentru bagaje mai mari se plătește o taxă. Dacă închiriezi echipament pentru mai multe zile, îl poți lăsa gratuit peste noapte aici; de fapt, când aduci setul de echipament la sfârșitul zilei, dacă te-ai obișnuit cu el, ți-a plăcut și te-ai simțit bine în el, îl poți rezerva iar personalul ți-l va „bloca” gratuit până a doua zi la ora 11 – e un avantaj foarte mare dacă nu ai mașină, nu va trebui să îl iei cu tine la hotel sau să-l cari prin autobuz până jos în oraș... așa cum se întâmplă când închiriezi un set de echipament pentru mai multe zile, în majoritatea celorlalte centre. 👌
Există și un serviciu de garderobă, 30 lei/noapte - dacă ai echipament propriu și nu vrei să-l mai cari până în oraș sau până la hotel, îl poți lăsa aici peste noapte și îl poți lua a doua zi când vii la pârtie.

Ajutor pentru copii și începători.

Recomandat este să închiriezi set complet (clăpari, schiuri, bețe, respectiv snowboard, snowboots); pentru adulți prețurile pentru o zi de închiriere sunt: Standard 100 lei, Premium 130 lei, Race 200/250 lei. Pentru copii sunt disponibile doar seturi Premium, la 80 lei/set/zi. Dacă ai nevoie, poți închiria separat accesorii ca ochelari/ cască/ mănuși pentru 30 lei/buc./zi – adulți; copii 20 lei/buc./zi; chiar și pantaloni sau geacă de schi, 50 lei/zi – îți va fi mult mai bine pe pârtie decât în blugi și geaca ta cu puf 😉 În vizita noastră de documentare am văzut cum clăparii sunt dezinfectați/igienizați cu soluții profesionale, după fiecare folosire. 👌
La fel ca în majoritatea centrelor de închirieri, vei plăti același preț (pentru o zi) indiferent de ora la care iei și predai echipamentul; dar e foarte important să te încadrezi în program, altfel e posibil să trebuiască să îl predai a doua zi, cu „penalitatea” corespunzătoare.

Clăparii sunt curățați și dezinfectați după fiecare utilizare.

Mai recomandăm Interski și pentru întreținere și service echipamente - un atelier mare, modern, apreciat de foarte mulți schiori din zona Brașovului. De la mici reparații de care se întâmplă să ai nevoie când ești la schi și până la pregătirea echipamentului între sezoane, de la montaj legături (100 lei), căntuire și ceruire tălpi (100 lei), până la full-service - inclusiv rectificarea tălpii (190 lei). Există inclusiv un serviciu de rectificare profiluri, cu un utilaj foarte performant, o chestie de finețe pentru schiorii de nivel avansat. 😉

Service cu dotări de top.

Școala de schi și snowboard Interski are permanent 7-8 instructori full-time, cărora în perioadele full-sezon li se mai adaugă încă pe atâția colaboratori part-time, toți acreditați ISIA (nivel internațional) și AMPSR (Asociatia Monitorilor Profesioniști de Schi din România), pregătiți permanent pentru a oferi servicii nu doar la un înalt nivel calitativ ci și într-un mod cât mai distractiv și plăcut.
Tarifele pornesc de 150 lei/oră (în perioada vacanțelor 170 lei) de persoană, cu instructor privat și pot coborî la 100 lei/oră/pers., pentru grupuri mai mari de 4; la fel ca și la celelalte școli, în tarife nu este inclusă contravaloarea punctelor la instalațiile de cablu, atât pentru cursant cât și pentru instructor; dacă închiriezi și echipament, având în vedere că îl vei plăti pentru toată ziua îl poți păstra ca să mai exersezi după ce se termină ora/orele cu instructorul.

Pe mâini bune. 😍

Programul școlii este același ca și cel de la Rent, teoretic poți merge direct ca să cumperi cursuri dar recomandarea noastră este să suni și să programezi cu măcar 2-3 zile în avans. Așa vor crește șansele să găsești cel mai potrivit instructor, atât pentru nivelul dorit (de la inițiere până la aprofundare) cât și pentru vârsta (au avut cursanți între 2 și 67 ani) și... personalitatea cursantului; dar și ca să te asiguri că vei putea avea același instructor, în cazul în care vrei să iei mai multe zile consecutive. Pentru programări online, click aici.
Foarte important: găsești toate aceste servicii la doar 50m de stațiile de  plecare ale Telegondolei și Telecabinei Kanzel! 

Ultima actualizare:

  • Documentat la 30/01/2024

Pe scurt:

  • Închirieri echipament de calitate, personal amabil, prețuri corecte, atmosferă prietenoasă. Școală de schi & snowboard. Service. La doar 50m de Telegondolă.

Tip:

  • Închiriere echipamente
  • Sporturi de iarnă

Facilităţi:

  • Plata cu card de credit | Garderobă/Vestiar | Wi-Fi

Alte sugestii

Insect Park

Băile Seiche (HR) / Activităţi outdoor

Season Hill

Poiana Braşov (BV) / Activităţi outdoor

KisSomlyó SKI / Șumuleu Mic Schi

Miercurea Ciuc (HR) / Activităţi outdoor

Iaki SPA & Fitness

Mamaia (CT) / Activităţi indoor

Plaja Cazino Mamaia

Mamaia (CT) / Activităţi outdoor