Intră în echipa Unde Mergem!

Intră în echipa Unde Mergem!


Oportunitate de angajare: căutăm Brand Manageri împreună cu care să dezvoltăm Unde Mergem® în toată ţara,
astfel încât să devenim prima opţiune atunci când oamenii caută informaţii de încredere despre cum şi unde să petreacă timp de calitate în România!

Valorile în care credem:
1. Banii sunt o consecinţă a muncii şi nu un scop al ei.
2. Scopul muncii noastre nu este să facem trafic și audiență, cu orice preț și cu orice mijloace. Ci să facem un ghid de călătorie și timp liber care să îi ajute pe oameni să (re)descopere România și să le (re)aducă încrederea în destinațiile interne.
3. Nu facem reclamă nimănui ci doar recomandăm obiectiv, aşa cum sunt, locuri interesante şi activităţi unde suma calităţilor este net superioară celei a defectelor.
4. Nu dăm verdicte ci îi lăsăm pe utilizatori să decidă, să aleagă dintre recomandări şi să meargă în acele locuri şi activităţi care se potrivesc dispoziţiei, preferințelor, felului de-a fi, gusturilor, bugetului lor.
5. Nu creăm aşteptări ci prezentăm aşa cum sunt locuri şi activităţi, şi cu bune şi cu mai puţin bune - dacă este relevant şi util pentru utilizatori să le ştie înainte de a merge acolo. Prezentăm România frumoasă, aşa cum este ea!

Misiunea noastră:
1. Îi ajutăm pe oameni să câştige timp şi satisfacţie - găsind uşor informaţii obiective, de calitate, actualizate atunci când planifică o călătorie sau când se află deja într-o destinaţie din România.
2. Ajutăm destinaţiile şi locurile recomandate să facă mobile marketing în aplicaţia Unde Mergem®, primul marketplace de timp liber românesc - aşa, vor fi uşor de găsit în online, vor fideliza clienţii existenţi şi vor împrospăta permanent baza de clienţi.

Cele trei coordonate ale activităţii unui Brand Manager Unde Mergem®
1. Documentare şi realizare de conţinut în concordanţă cu Valorile, Misiunea şi Viziunea companiei.
2. Implementare şi dezvoltare brand – notorietate în zona de acţiune (pentru început, județul de reședință): stabilire de parteneriate cu media, instituţii publice, organizatori de evenimente etc.
3. Stabilire de parteneriate comerciale şi instituţionale cu locurile şi destinaţiile listate pe platformă.

Un Brand Manager Unde Mergem® va fi responsabil de:
1. Prospectare, calificare şi documentare on-site (la faţa locului) de locuri şi atracţii care să devină recomandate în platformă, în conformitate cu Valorile şi Procedurile de lucru ale companiei.
2. Crearea unui conţinut (recomandări) autentic, orientat către utilizatori, care să formeze o imagine cât mai apropiată de realitate, în conformitate cu Valorile şi Procedurile de lucru ale companiei.
3. Promovarea brandului Unde Mergem® cu orice ocazie şi pe toate canalele posibile – care să ducă la o creştere continuă a notorietăţii şi a recunoaşterii ca platformă unde nu găseşti reclame ci recomandări de încredere.
4. Promovare profesională continuă în mediile de lucru - astfel încât să fie invitat şi să participe la cât mai multe inaugurări, evenimente, lansări de produse etc.
5. Discuţii cu proprietarii/managerii de locuri şi activităţi recomandate, în care li se prezintă beneficiile unui eventual parteneriat.
6. Stabilirea de parteneriate comerciale şi instituţionale cu activităţile şi destinaţiile listate.
7. Consiliere şi suport Parteneri pentru publicarea de Oferte şi Evenimente în aplicaţie, în conformitate cu Valorile şi Procedurile de lucru ale companiei.
8. Crearea şi administrarea unei reţele de Contributori (voluntari) în zona de acţiune care să îl ţină la curent cu tot ce e nou, de calitate, interesant în perimetrul lor (cartier, sat, comună, oraş). Consilierea şi recompensarea celor mai activi şi de calitate Contributori.
9. Propuneri, organizare şi participare la infotrip-uri reciproce, în zone administrate de alţi BM. 

Unde mergem? este cel mai ambiţioasă iniţiativă privată independentă de prezentare a destinaţiilor din România şi a atracţiilor şi locurilor din acestea orientate către satisfacţia clienţilor.
Şi deşi probabil a atins abia 1% din potenţialul de dezvoltare, Unde Mergem® este aplicaţia românească de timp liber cu cea mai mare rată de creştere (medie 5% lunar) a numărului de instalări şi utilizatori autentificaţi. De asemenea, calitatea conţinutului nostru a făcut ca majoritatea paginilor din website-ul undemergem.ro să fie afişate în primele 10 rezultate pe interogări Google specifice iar câteva zeci dintre ele, chiar pe primul loc! 
Pentru a vedea ce am făcut până acum şi pentru a-ţi face o idee despre conceptul Unde Mergem® instalează-ţi aplicaţia de aici: App Store | Google Play

Îţi oferim posibilitatea dezvoltării unei cariere frumoase în publishing şi marketing turistic. Vei participa la evenimente proprii şi ale partenerilor noştri, vei reprezenta platforma Unde Mergem® (site şi aplicaţii pentru mobil) în zona ta de activitate. Vei contribui la buna promovare oraşului/judeţului în care locuieşti. Vei câştiga bani şi faimă într-o echipă care îşi propune să ofere răspunsuri de încredere la una dintre cele mai des întâlnite întrebări în limba română: "Unde Mergem?".
Oferim 
  • calificare, training, acomodare cu procedurile şi conceptul Unde Mergem®
  • plan de dezvoltare şi de carieră
  • pachet salarial (+ beneficii) cuprins între 3000 şi 5000 lei net corelat cu experienţa şi nivelul de performanţă atins.
Procedura de aplicare este următoarea: trimite la contact@undemergem.ro un CV şi un scurt articol redactat de tine despre cel mai important/interesant (după părerea ta) obiectiv turistic din oraşul/zona în care locuieşti, în care îl prezinţi aşa cum l-ai prezenta unui bun prieten: pe bune, fără să-i faci reclamă, fără exagerări, astfel încât să înţeleagă dacă i se potriveşte şi ce poate găsi/face acolo.
Vom aprecia şi o scrisoare de intenţie în care ne spui de ce crezi că eşti persoana potrivită să (re)prezinte zona pentru care aplici!
Vor fi analizate doar candidaturile realizate conform procedurii de aplicare.
Să avem succes, împreună! 

Alte sugestii

La Mulți Ani 2024
Adoptă o atracție #undemergem!
Câştigă premiul lunii Decembrie!
Câştigă premiul lunii Noiembrie!
Câştigă premiul lunii Septembrie!