Dragonfly Gardens - Glamping Urban

Dragonfly Gardens - Glamping Urban

Braşov (BV) / Camping, Glamping, Bungalow, Parc rulote


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Temeliei 3, Brasov, Romania, 500271

Despre

Atunci când ajungi în faţa porţii şi mai vezi în stânga şi în dreapta nişte blocuri impozante, nimic nu te pregăteşte să descoperi odată intrat în curtea uriaşă un adevărat rai verde, cu pomi plini de fructe, o grădină frumos gospodărită şi ... 10 corturi: eşti în singurul glamping urban din România, amplasat în mijlocul Braşovului! 😮

Este o experienţă pe care trebuie să o încerci: te vei bucura de (aproape) tot confortul unei camere de hotel, în fiecare cort vei găsi un pat de 1,4x2m cu saltea hotelieră (la cerere, contracost se poate amplasa un mic pat suplimentar); prosoape, lenjerie, mobilier de bază; electricitate (ai prize în cort), încălzire (aerotermă) şi ventilator.

Interiorul unui cort: ai tot confortul.

Băile sunt comune (dar separate pe sexe) şi atunci când am documentat clar au fost cele mai curate băi comune pe care le-am văzut vreodată!

Baie de camping: curăţenie ireproşabilă.

Vei avea la dispoziţie o bucătărie echipată cu toate cele necesare pentru a-ţi pregăti un simplu sandwich, un prânz sau o cină, unii au gătit chiar şi ciorbă aici 🙂 ... dar ai acces şi la un grătar şi chiar şi la un ceaun dacă vrei să faci o mâncare la foc de lemne! Mai găseşti aici şi o maşină de spălat rufe (10 lei/spălare), frigider, espressor.

Bucătărie complet dotată la dispoziţie.

Cum spuneam, dacă vii la Braşov între mai şi octombrie, merită să ai în vedere această alternativă la clasica pensiune sau cameră de hotel, mai ales că preţul nu este deloc exagerat: închirierea unui cort costă 245 lei/noapte; este inclus micul-dejun Continental (cereale, croissante, lapte, cereale, unt, gem, iaurt, fructe, sucuri naturale, ceai, cafea). În weekend şi în full-sezon (iulie-august) se poate închiria pentru minimum 2 nopţi, la un tarif de 425 ron/ 2 nopţi/2 pers cu mic-dejun Continental inclus).
Check-in-ul se face între orele 15-20 (dar sunt flexibili), check-out până în ora 10.

Mic-dejun continental.

Vei mai plăti şi o taxă de 25 lei/sejur (indiferent câte nopţi stai) pentru curăţenie, care se face temeinic după fiecare check-out.

Curăţenie după fiecare client.

Dacă vrei totuşi mai mult confort şi vrei să te bucuri de atmosferă, este disponibil şi un studio foarte cochet de aprox. 30mp, cu chicinetă, frigider şi baie proprie, la doar 135 lei/noapte plus o taxă de igienizare de 65 lei/sejur. În preţ nu este inclus mic-dejunul dar ai prin împrejurimi câteva cafenele care deschid devreme sau te poţi aproviziona la Lidle-ul din apropiere şi îl poţi prepara în bucătăria glampingului. Dacă doreşti să faci o rezervare la studio, poţi folosi acest link.

Studio cu baie proprie.

Sunt puse la dispoziţie şi câteva activităţi: badminton, un mic loc de joacă pentru copii, hamace la fiecare cort. Poţi închiria şi biciclete, la un preţ modic, 10 lei/zi. (nu uita să cauţi în aplicaţie "cu bicicleta prin Braşov" pentru câteva sugestii de trasee) 🙂

Preţuri servicii extra.

Deşi am stat ceva vreme pe aici nu am reuşit să găsim ceva de reproşat celor doi soţi care administrează acest loc minunat. Regula de bază "linişte între orele 22-08" ni s-a părut binevenită - dacă vrei să petreci noaptea până târziu ai la dispoziţie cluburile şi pub-urile din oraş 🙂!

Ultima actualizare:

  • 26-05-2021

Pe scurt:

  • Singurul glamping urban din România.

Tip structură:

  • Camping, Glamping, Bungalow, Parc rulote

Specific:

  • Potrivit pentru familii cu copii | Romantic

Facilităţi:

  • Activităţi sportive & recreative | Chicinetă - Cafea, Ceai | Depozitare echipament sportiv | Free WiFi | Mic-dejun disponibil | Fără mic-dejun | Parcare cu plată | Parcare gratuită | Barbecue | Bucătărie la dispoziţia turiştilor

Mic-dejun:

  • Inclus, continental

Cameră dublă:

  • 245 lei/cort/noapte; 425 lei/cort/2 nopţi

Photo Gallery

Alte sugestii

Zaga Zaga Sat

Camping, Glamping, Bungalow, Parc rulote / Sat de vacanţă / Doaga (VN)

Danube Village

Camping, Glamping, Bungalow, Parc rulote / Sicheviţa (CS)

Serenity Resort

Codlea (BV) / Camping, Glamping, Bungalow, Parc rulote

Pensiunea Toscana

Braşov (BV) / Pensiuni

Residence Ambient

Aparthotel / Braşov (BV)