Adoptă o atracție #undemergem!

Adoptă o atracție #undemergem!


Dacă în călătoriile tale prin România ai simțit nevoia unui ghid, poți ajuta la realizarea lui:

adoptă o atracție #undemergem

și vom spune lumii întregi că e prezentată cu sprijinul tău sau al companiei tale!

Cum poți face asta?

1. Dacă plata unei sume de 1100 lei/an* (TVA inclus, deductibilă 100% pe baza unui contract de publicitate) nu e un efort foarte mare pentru tine...↩️
2. Alege o atracție #undemergem dintre cele documentate și recomandate de noi până acum.
Poate fi un muzeu, o peșteră, o casă memorială, o cetate sau un castel... un traseu de drumeție sau un munte întreg... un loc istoric sau o biserică fortificată... o atracție arhicunoscută sau una mai puțin celebră dar pe care ai vizitat-o, ți-a plăcut și crezi că merită să fie promovată mai mult! 😍 
Vezi atracțiile #undemergem

3. Spune-ne ce ai ales într-un email la contact@undemergem.ro cu subiectul Vreau să adopt o atracție #undemergem, alături de datele de contact și codul fiscal al firmei tale. Îți vom trimite contractul de publicitate și factura fiscală.

Ce îți oferim

Vom plasa mențiunea „atracție prezentată cu sprijinul....” - brandul/numele afacerii tale (cu backlink*) în textul recomandării atracției pe care ai adoptat-o. Click aici ca să vezi un exemplu.
În afară de un link valoros care îți va ajuta website-ul d.p.d.v. al SEO, te vei bucura de mii, poate chiar zeci de mii de vizualizări atât pe undemergem.ro cât și în aplicația Unde Mergem® și îți vei asocia imaginea cu cea mai ambițioasă inițiativă independentă privată de prezentare şi promovare turistică a României!
*Cu excepția website-urilor pentru branduri/activități de cazino, pariuri, jocuri de noroc, alcool, tutun oferta. Mulțumim pentru înțelegere.

Bonus 49%!

În 2024, din suma plătită de tine vom folosi 490 lei pentru documentarea unui loc din categoriile unde mănânci, unde te distrezi, shopping, activități&experiențe, servicii și vom menționa în recomandarea #undemergem sprijinul oferit în documentarea lui de compania/brandul tău (+backlink* către website-ul tău).
Dacă ai fost curând într-un mic restaurant, într-o cafenea, un magazin cu produse artizanale, o spălătorie auto... ți-a plăcut acolo și crezi că ar merita să devină răspuns la întrebarea „unde mergem?”  sau dacă ai trăit o experiență wow undeva prin România, spune-ne despre acel loc și dacă se califică, îl vom documenta, îl vom recomanda în ghidul Unde Mergem® și vom menționa ajutorul tău în textul recomandării.
Împreună, vom spune lumii întregi pe unde merită să mergem în țara noastră mare și frumoasă! 🤗

Alte sugestii

La Mulți Ani 2024
Câştigă premiul lunii Decembrie!
Intră în echipa Unde Mergem!
Câştigă premiul lunii Noiembrie!
Câştigă premiul lunii Septembrie!