Rhea Racing Karting Circuit

Rhea Racing Karting Circuit

Braşov (BV) / Activităţi outdoor


Program

Închis
Vezi programul

Address

Str. Ion Dobran nr. 2, Ghimbav, Romania, 507075

Telefon

Despre

Un circuit de karturi este un loc unde copiii mici şi mari se vor distra de minune iar Rhea Racing Karting, circuitul de lângă Ghimbav, Brașov, trebuie pus pe lista de experienţe care pot fi bifate în zonă în sezonul cald (aprilie-octombrie). 
Nu e o distracţie chiar ieftină, o sesiune de 10 minute costă 
  • 60 lei, copii 5-9 ani, kart 2-4CP
  • 70 lei pentru copii >9 ani, adolescenţi (şi chiar adulţi) pe kart cu motor de 7 CP
  • 80 lei, adulţi, kart 11CP
dar toţi cei pe care i-am întrebat despre asta ne-au spus că face toţi banii. Am încercat şi noi şi categoric, e o experienţă care trebuie încercată! 😀 E genială senzaţia pe care o ai după ce te dai cu kartul şi te urci la volanul maşinii... yuppii.

Pe pistă. 😍

Indiferent de tipul de kart pe care te dai, vei primi o tură bonus la fiecare 5 ture plătite (chiar şi în vizite diferite, vei primi un cartonaș pentru a ţine evidenţa turelor). Şi pentru că distracţia cea mai mare e când te te întreci cu prietenii, pentru grupuri de minim 10 persoane se oferă discount de 10%!
Sunt disponibile şi pachete personalizate cu mâncare (catering de la o pizzerie din Ghimbav) şi multă distracţie pentru grupuri organizate si aniversări; pachetele includ reduceri începând cu 10% 😉

O altfel de aniversare!

Preţurile includ un instructaj de bază şi echipamentul de protecţie compus din cagulă şi cască; dacă eşti nesigur (tu sau copilul tău) vei primi sfaturi de la un om din echipă. Îţi recomandăm să ai şi o bluză/tricou subţire cu mânecă lungă, chiar dacă este cald afară - la viteză o să îţi prindă bine!
Circuitul are o lungime de 1,1 km şi îţi va pune bine la încercare reflexele şi capacitatea de coordonare pentru că vei găsi pe el cam toate elementele de dificultate. Sfatul nostru ar fi să nu te hazardezi foarte tare, mai ales dacă eşti începător. Şi apropo de asta, ca să conduci un kart pe circuit nu ai nevoie de permis de conducere.

Copiii vor fi super-încântaţi!

Copiii de la 6ani şi /sau înălţime 115-120cm pot încerca prima lor experienţă de condus pe unul dintre cele 2 karturi dedicate, adulţii au la dispoziţie 16 karturi de puteri diferite (7-11 CP). Toate karturile au pedalier reglabil si scaune reglabile astfel incat să se potrivească de la mic la mare.

Pentru cei care au mai fost la circuitul de la Ghimbav, trebuie să spunem că începând cu Mai 2022 el este administrat de o echipă nouă, oameni pasionaţi şi puşi pe treabă, cu planuri mari de viitor.

View de pe terasă.

Dacă vrei doar să te uiţi la copiii sau prietenii tăi care se dau, poţi sta la două terase unde te poţi răcori cu o îngheţată, cafea, băuturi nealcoolice; în cea de la etaj te vei bucura de un view frumos asupra munţilor din proximitatea Braşovului. 
Pont: e bine să suni înainte de ajunge acolo (mai ales dacă vezi că vremea e pusă pe plouat) şi să vezi dacă sunt condiții bune pentru a te da pe pistă 😉

Ultima actualizare:

  • 08/05/2024 (recomandat la 04/07/21)

Pe scurt:

  • O experienţă foarte tare, indiferent de vârstă.

Tip:

  • Activităţi sportive & recreative

Facilităţi:

  • Parcare pentru clienţi | Bar |Terasă exterioară | Toaletă pentru clienţi | Wi-Fi

Photo Gallery

Alte sugestii

Insect Park

Băile Seiche (HR) / Activităţi outdoor

Interski Poiana Brașov

Poiana Braşov (BV) / Activităţi indoor / Activităţi outdoor

Season Hill

Poiana Braşov (BV) / Activităţi outdoor

KisSomlyó SKI / Șumuleu Mic Schi

Miercurea Ciuc (HR) / Activităţi outdoor

Plaja Cazino Mamaia

Mamaia (CT) / Activităţi outdoor