Fenyo SPA

Fenyo SPA

Miercurea Ciuc (HR) / Activităţi indoor


Program

Închis
Vezi programul

Address

Strada Nicolae Bălcescu 11, Miercurea Ciuc 530132, România

Telefon

Despre

Agitație? Relaxează-te! Oboseală? Încarcă-te! Unde ai putea s-o faci? La FENYŐ SPA!
Dacă ești din Miercurea Ciuc, ai noroc, e lângă tine. Dar și dacă nu ești din Miercurea Ciuc și ești doar într-un city-break aici, într-o călătorie de afaceri sau pur și simplu îți dorești câteva zile de recreere, stare de bine și răsfăț personal, FENYŐ SPA e un loc unde ți-ar putea prinde bine să mergi (e SPA de hotel, deci poți avea astfel și soluție pentru cazare - caută pe site / app Unde Mergem 🔍 Hotel Fenyő).
În cursul săptămânii e deschis în fiecare zi de la 10 la 21 iar în weekend de la ora 9 până la 21. Și cel mai bine ar fi să-ți faci programare (clienții hotelului au prioritate).

Cei cazaţi în hotel au acces prin liftul dedicat de la etajul 1.

Biletul porneşte de la 8 euro (echivalent în lei) și îți oferă acces la trei ore de relaxare. Dar sunt diverse variante de plată, în funcție de momentul zilei sau al săptămânii, pachete, abonamente – click aici ca să alegi ce-ți place sau îți convine mai mult. Dacă nu-ți aduci de-acasă, pentru 10 lei primești și prosop iar dacă vrei și halat, costă 20 de lei. Clienţii cazaţi în hotel primesc gratuit halat, prosop, papuci.

Indicatoare către facilităţi.

Ai acces la toate facilitățile – 850 mp de relaxare: piscine (separat pentru adulți – 87mp și 1,2m adâncime și copii – 12mp și 0,5m adâncime), jacuzzi (8 persoane), saune (finlandeză - 90 grade, infra - 60 grade, aburi - 40 grade), cameră de sare, baie cu gheaţă, o zonă cu ciubăre (unul cu apă sărată și unul cu apă minerală) şi încă o saună finlandeză din care ziua poţi privi către grădină iar seara poţi face luminoterapie. ❤️

Saună cu geam şi luminoterapie.

Plus (tarif extra) masaje, tratamente faciale și corporale – masaj suedez/ relaxare/ balinez/ aromaterapie/ tailandez/ indian etc. (cu prețuri între 80 și 180 lei), efectuate de maseuze din Indonezia; procedurile cosmetice sunt faciale sau corporale, sunt efectuate cu produse cosmetice franțuzești și au prețuri cuprinse între 155 și300 lei - click aici pentru detalii.

Sală de masaj pentru cupluri.

Lucrurile au fost făcute cu mare atenţie la detalii, de la elementele tradiţionale şi lemnul folosite în amenajarea sălii de relaxare din zona saunelor, până la butonul de urgenţă din sauna finlandeză. 👌

Buton de urgenţă în saună.

Şezlongurile anatomice şi insula de verde viu din sala de relaxare sunt şi ele un bun motiv de zăbavă aici.

Zonă de relaxare cu baie de gheaţă. 😀

Am admirat marmura în care se oglindeşte perfect piscina şi am remarcat obiectele sanitare de foarte bună calitate.

Perete din travertin: oglindă! 😍

Singurul lucru care poate deranja este adâncimea mică a apei din piscină, dar asta o face potrivită pentru cei care doresc să înveţe înotul şi foarte apreciată de familiile cu copii (ceva mai mari) puşi pe bălăceală. Piscina are un duş + două zone de hidromasaj.
Cei cu copii foarte mici pot folosi o mini-piscină cu apă de 0,5m.

Momente de familie în piscinuţă.

Ai la dispoziție spații cu vestiare, dotate cu dulapuri închise cu cheie, uscătoare de păr, băi şi duşuri; curățenia este foarte importantă, așa că ți se pun la dispoziție ciupici de unică folosință pentru a ajunge la ele.

Protecţie pentru încălţămintea de stradă.

La recepție primești o brățară pentru acces.
Există și o zonă de servire unde, dacă vrei să iei o pauză de la activitățile specifice SPA, poți să bei sau să mănânci ceva – sunt disponibile băuturi nealcoolice (cafea, suc) iar de la restaurant ți se pot aduce gustări ori prăjituri. Va trebui să ai un card sau cash la tine ca să plăteşti, la data documentării noastre încă se lucra la implementarea unui sistem de plată contactless în brăţările de acces.

Meniul de la barul-SPA.

Dacă vii cu maşina o poţi lăsa în faţa hotelului (locuri publice de parcare) sau în parcarea proprie amenajată în spatele acestuia.

Ultima actualizare:

  • 22/06/2023 (recomandat la 31/01/2022)

Pe scurt:

  • Cel mai mare SPA din oraş, cu servicii de masaj foarte apreciate.

Tip:

  • Spa

Facilităţi:

  • Gustări | Facilităţi persoane cu dizabilităţi | Parcare pentru clienţi | Plata cu card de credit | Garderobă/Vestiar | Servire la masă | Toaletă pentru clienţi | Wi-Fi

Photo Gallery

Alte sugestii

Interski Poiana Brașov

Poiana Braşov (BV) / Activităţi indoor / Activităţi outdoor

KisSomlyó SKI / Șumuleu Mic Schi

Miercurea Ciuc (HR) / Activităţi outdoor

Iaki SPA & Fitness

Mamaia (CT) / Activităţi indoor

SPA Clisura Dunării

Activităţi indoor / Eşelniţa (MH)

Manufactura Csiki Sor

Sânsimion (HR) / Activităţi indoor