Câştigă premiul lunii Noiembrie!

Câştigă premiul lunii Noiembrie!


Concursul s-a încheiat. Câştigătorul este...

Update 1/12/2023, ora 12:49 Câștigătorul a fost validat. Felicitări, Sorin Mustata! Să te bucuri cum trebuie de premiu... și să ne spui cum a fost, da? 🤗
1/12/2023 Conform extragerii de astăzi avem un câștigător în curs de validare  Sorin Mustata și 3 rezerve Rosoaga Daniela,
Daniela Dodoi, Vasilica Voiculescu.

Vă mulțumim tuturor pentru participare, vă așteptăm și la concursurile umătoare, dedicate Comunității de utilizatori ai primului ghid de încredere în România!  
𝐓𝐫𝐚̆𝐢𝐞𝐬̧𝐭𝐞. 𝐈̂𝐦𝐩𝐚̆𝐫𝐭𝐚̆𝐬̧𝐞𝐬̧𝐭𝐞. 𝐂𝐚̂𝐬̧𝐭𝐢𝐠𝐚̆.

Trăieşte. Împărtăşeşte. Câştigă... un weekend în Eibenthal, frumosul sat cehesc de pe Clisura Dunării!

Află recomandări de încredere în destinaţii româneşti şi Trăieşte momente memorabile în ţara ta. Împărtăşeşte experienţele tale, scrie recenzii, spune oamenilor din jurul tău despre prima aplicaţie românească bazată pe conţinut documentat. Câştigă premii şi recompense de poveste oferite de partenerii primului ghid de timp liber din România!  

Întâmpină iarna împreună cu perechea ta în Eibenthal, unul din cele mai frumoase sate de pe Clisura Dunării: vă veţi plimba pe ulițele satului unde se lasă traistele la poartă pentru „delivery” 😀, veți putea cutreiera împrejurimile și veți avea ocazia să vedeți niște răsărituri superbe, cu Soarele ridicându-se din cețurile Dunării 😍 dar mai ales, vă puteți bucura de buna ospitalitate cehească!
Caută în aplicaţie  🔍 Eibenthal ca să afli povestea satului iar apoi vezi în 🔍Clisura Dunării ce alte recomandări avem ca să petreci timp de calitate într-una din cele mai spectaculoase destinaţii din România. 😍

CE POŢI CÂŞTIGA:
O experienţă în doi de neuitat la Eibenthal: 2 nopţi cameră dublă cu mic-dejun La Berărie - Cazare Eibenthal* + două cine în 2 la Restaurant Eibenthal!
*- data sejurului va fi stabilită în funcţie de disponibilitatea de cazare La Berărie în perioada Decembrie 2023-Februarie 2024.

Ce trebuie să faci?

1. Instalează în telefonul tău aplicaţia Unde Mergem. O găseşti aici: https://undemergem.app.link/install
2. Autentifică-te în aplicaţie (îţi recomandăm să îi permiţi şi acces la Localizare - te va ajuta când o vei folosi).
3. Vezi ce răspunsuri la întrebarea "unde mergem?" avem până acum şi scrie o recenzie unui Loc sau unei Atracţii recomandate de noi, pe unde ai fost de curând*. Sau mergi într-una dintre Atracţiile/Locurile #UndeMergem, păstrează biletul de intrare/bonul fiscal, fă cât mai multe poze şi scrie-i o recenzie pe pagina din aplicaţie. Vom aprecia dacă ne spui în recenzie și cât de actuală este recomandarea noastră! 🤗
- pentru a găsi imediat în aplicaţie Locul/Atracţia căreia vrei să îi scrii recenzia, intră în meniul Descoperă şi introdu în căsuţa de căutare de sus numele ei (este necesar să foloseşti diacritice, dacă este cazul).

Funcţia Caută în aplicaţia Unde Mergem.

Poţi primi câte o extra-şansă în extragerea premiului pentru fiecare dintre acţiunile următoare:
- Urmăreşti pagina La Berărie - Cazare Eibenthal din aplicaţia Unde Mergem
- Urmăreşti pagina Restaurant Eibenthal din aplicaţia Unde Mergem
- Share public a postării concursului (scrie-ne într-un comentariu la postarea concursului care este numele de utilizator din aplicaţia Unde Mergem® dacă acesta este diferit de numele de utilizator din Facebook).
Succes!

*ATENŢIE: Conform termenilor şi condiţiilor de utilizare a aplicaţiei Unde Mergem, poţi scrie o recenzie pe pagina unei Atracţii/Loc recomandat în aplicaţie doar dacă ai fost acolo, astfel încât experienţa descrisă de tine să fie reală şi de ajutor pentru ceilalţi utilizatori. Recenziile care nu respectă această condiţie/care induc în eroare pe ceilalţi utilizatori vor fi eliminate din aplicaţie şi în cazul în care au fost desemnate câştigătoare vor fi invalidate. Ne rezervăm dreptul de a solicita să ne furnizezi o dovadă rezonabilă a faptului că ai fost în Locul sau Atracţia pe care o recenzezi (orice poţi: fotografie cu tine acolo, bon fiscal/ factură/ chitanţă, confirmare a proprietarului etc.)
Te rugăm ca atunci când scrii o recenzie să spui utilizatorilor informaţii relevante despre acel Loc sau Atracţie; povesteşte experienţa ta acolo; ar fi de ajutor să spui în recenzie şi dacă prezentarea noastră reflectă realitatea, este obiectivă, dacă au apărut modificări de la data ultimei noastre documentări etc. 🙏 

Extragerea câştigătorului

va avea loc în data de 1 Decembrie 2023.

Mecanismul concursului:
1.  Utilizatorii care scriu o recenzie unei pagini din aplicaţia Unde Mergem în perioada 1-30 Noiembrie 2023 vor intra în extragerea premiului lunii Noiembrie. În cazul în care un utilizator scrie mai multe recenzii, va intra în extragere doar prima lui recenzie scrisă în această perioadă.
2. Participanţii la concurs care Urmăresc una din paginile din aplicaţia Unde Mergem
La Berărie - Cazare Eibenthal Restaurant Eibenthal

vor primi câte o înscriere suplimentară la extragere pentru fiecare dintre aceste pagini urmărite; dacă le urmăresc pe amândouă, vor primi 2 şanse suplimentare.
3. Participanţii care distribuie public postarea concursului vor primi o extra-şansă la extragere.
*Atenţie: dacă numele de utilizator din aplicaţia Unde Mergem este diferit de numele de utilizator/profil din Facebook, te rugăm să menţionezi  într-un comentariu la postarea concursului care este numele tău de utilizator din Unde Mergem - îl găsești în secțiunea Profil din aplicație.
4. Un participant la concurs poate acumula maximum 4 şanse la extragere, conform regulilor de mai sus.
5. Dintre toţi utilizatorii care au scris recenzii şi dintre înscrierile suplimentare realizate până la data de 30 Noiembrie ora 24:00 vom extrage cu un soft specializat un câştigător şi 3 rezerve. Câştigătorul va fi anunţat pe pagina noastră de Facebook şi va fi contactat direct, urmând să aibă la dispoziţie 3 zile pentru a revendica premiul. În caz contrar vom contacta prima rezervă şi, dacă va fi cazul, a doua rezervă, a treia.

Acest concurs nu este organizat sau sponsorizat de Google, Apple, Instagram sau Facebook. Prin participarea la concurs ești de acord ca datele personale (nume, adresă & număr de telefon) să-ți fie procesate pentru livrarea premiului, în cazul în care vei câștiga.  
Prin participarea la concurs confirmi că ai peste 18 ani şi că eşti de acord cu regulamentul acestuia.
Participările care nu respectă toate condiţiile participării nu vor intra în extragere iar cele care au fost extrase dar vom constata ulterior că au încălcat regulamentul vor fi invalidate.
Ne rezervăm dreptul de a invalida orice înscriere la concurs despre care aflăm că a fost înșelătoare (de exemplu dar fără a se rezuma la acestea: folosirea de conturi false în social-media, introducerea de informații false etc.).


Important: 
  • dacă ai nelămuriri cu privire la modul de desfăşurare a acestui concurs, ne poţi trimite un mesaj pe pagina noastră de Facebook sau un e-mail la contact@undemergem.ro

Alte sugestii

La Mulți Ani 2024
Adoptă o atracție #undemergem!
Câştigă premiul lunii Decembrie!
Intră în echipa Unde Mergem!
Câştigă premiul lunii Septembrie!