Monitor-ski.ro

Monitor-ski.ro

Poiana Braşov (BV) / Activităţi outdoor


Program

Închis
Vezi programul

Address

Pârtia Bradul, Poiana Brașov, Braşov, România

Telefon

Despre

Monitor-ski.ro este brandul sub care activează unul dintre cei mai apreciaţi instructori de schi din Poiana Braşov. Cristian Căprioară este numele său şi motivul principal pentru care îl recomandăm aici este că e pasionat de ceea ce face!

Concentrare maximă.

În primul rând, ne-a plăcut modul în care descrie schiul şi snowboardul - „sporturi de alunecare pe zăpadă”! ❤️ Apoi, atenţia la detalii şi bunul simţ pe care încearcă să îl transmită şi elevilor săi, indiferent că sunt copii care văd prima dată o pârtie de schi sau ... proaspăt pensionari. 😀 Dar din ce am văzut noi, mai ales cu copiii se înţelege foarte bine, poate şi datorită faptului că este şi părinte.
Instructor autorizat cu peste 10 ani de experienţă, Cristian se va strădui să dobândeşti cât mai temeinic abilităţile necesare pentru a aluneca frumos şi bine, dar şi să ai o conduită civilizată şi să respecţi regulile pe pârtie. Pune accent pe siguranţă, atât a ta, ca elev, dar ne-a plăcut că este tot timpul atent şi la siguranţa celorlalţi schiori aflaţi în jur. Şi că nu te urcă din prima zi de şcoală pe Postăvaru, aşa cum fac, din păcate, o mulţime de aşa-zişi „profesori de schi”! 👌
A, şi să ştii: poţi să îl angajezi pe Cristian nu numai dacă eşti începător ci şi dacă vrei să ieşi în afara pârtiei la un schi de tură - te va ajuta să înveţi tehnici de deplasare, abordarea pantelor şi îţi va împărtăşi o grămadă de ponturi, de la alegerea echipamentului potrivit până la conştientizarea riscului de avalanşă...

Programul prezentat aici se poate modifica în funcţie de programul teleskiului Bradul.
Tarifele sunt în funcţie de număr ore şi persoane, le poţi consulta aici. Rezervările se fac în ordinea înscrierilor şi în funcţie de disponibilitate. La telefon vei afla toate detaliile!
Dacă te hotărăşti să înveţi cu Cristian Căprioară, îţi urăm „Spor(t) la treabă!” (urarea lui preferată) 🙂⛷️

Ultima actualizare:

  • 30/01/2023 (recomandat la 04/01/21)

Pe scurt:

  • Experienţă, amabilitate, siguranţă.

Tip:

  • Activităţi sportive & recreative
  • Sporturi de iarnă

Photo Gallery

Alte sugestii

Insect Park

Băile Seiche (HR) / Activităţi outdoor

Interski Poiana Brașov

Poiana Braşov (BV) / Activităţi indoor / Activităţi outdoor

Season Hill

Poiana Braşov (BV) / Activităţi outdoor

KisSomlyó SKI / Șumuleu Mic Schi

Miercurea Ciuc (HR) / Activităţi outdoor

Plaja Cazino Mamaia

Mamaia (CT) / Activităţi outdoor