Telescaun Bunloc

Telescaun Bunloc

Săcele (BV) / Activităţi outdoor


Program

Închis
Vezi programul

Address

Str. Bunloc 185, Săcele 505600, România

Telefon

Despre

Muntele Bunloc (altitudine maximă de 1185m) este locul preferat de promenadă al săcelenilor şi o destinaţie facilă pentru amatorii de drumeţii uşoare.  Aici a fost construită în anul 1933 prima trambulină de sărituri cu schiurile din România, pe o structură de lemn iar un an mai târziu avea loc și primul concurs. Până prin anul 1989 a funcţionat şi o pârtie de schi...

Bunloc este în prezent unul din cele mai tari locuri de lansare pentru paraglading (zbor cu parapanta) din România! Şi asta poate şi pentru că aici este în funcţiune (încă) un vechi telescaun (lungime traseu 1662m, altitudine plecare 660m, altitudine sosire 1170m) cu ajutorul căruia pasionaţii îşi pot urca echipamentul de zbor până în vârf. Bine, poate fi folosit şi de drumeţii mai leneşi care nu vor să urce pe jos tot muntele 😄 oricum, este o aventură.

Tarife: 20 lei/persoană pentru o urcare, dus-întors 30 lei/persoana. Copiii până la vârsta de 5 ani gratuit! Copiii între 5-12 ani şi pensionarii beneficiază de tarife reduse: 10 lei/pers./sens sau 16 lei/pers. dus-intors. Atenţie: instalaţia funcţionează cu minimum 6 persoane platitoare; dacă sunt mai puţin de 6 persoane la urcare, se va plăti un minim de 6 bilete; de ex., dacă sunteţi doar 2 persoane veţi plăti 120 lei pentru a urca dacă nu mai sunt alţi clienţi în acel moment; sau puteţi să aşteptaţi până se adună minimum 6.

Ultima actualizare:

  • 26-05-2021

Pe scurt:

  • Calea cea mai scurtă şi rapidă ca să ajungi pe Bunloc.

Tip:

  • Teleferice, telegondole, telescaune, teleski

Facilităţi:

  • Cafenea&Gustări | Parcare | Toaletă pentru clienţi | Wi-Fi

Photo Gallery

Alte sugestii

Insect Park

Băile Seiche (HR) / Activităţi outdoor

Interski Poiana Brașov

Poiana Braşov (BV) / Activităţi indoor / Activităţi outdoor

Season Hill

Poiana Braşov (BV) / Activităţi outdoor

KisSomlyó SKI / Șumuleu Mic Schi

Miercurea Ciuc (HR) / Activităţi outdoor

Plaja Cazino Mamaia

Mamaia (CT) / Activităţi outdoor