Pârtia Bradul

Pârtia Bradul

Poiana Braşov (BV) / Activităţi outdoor


Address

Valea Dragă, Brașov, România

Telefon

Despre

Pârtia Bradul este cea mai populară pârtie din Poiana Braşov şi una dintre cele mai cunoscute din România. Aici au pus pentru prima dată schiul (sau snowboardul) în picioare generaţii de împătimiţi ai sporturilor de iarnă, căpătând experienţa care să le dea curaj să urce mai sus, în vârful muntelui.
Cu cei 480 metri lungime şi diferenţa de nivel de 70 metri, pârtia Bradul are un grad de dificultate uşor / pârtie albastră şi este perfectă pentru primele tale lecţii, recomandat sub supravegherea unui instructor autorizat. În weekenduri şi în perioadele de vacanţă ale copiilor se aglomerează foarte mult, timpii de aşteptare la teleschi putând ajunge şi la 15-20 minute...


Pârtia Bradul beneficiază de tunuri de zăpadă, de instalaţie de nocturnă (vinerea şi sâmbăta) şi un teleski cu lungimea de 455m, program de funcţionare D-J 09-16, V-S 09-18.
Click aici pentru a vedea programul şi starea instalaţiilor de cablu operate de Ana Teleferic în Poiana Braşov. Pentru tarife abonamente, ski-pass, cartele, cost puncte și alte informații despre domeniul schiabil din Poiana Brașov click aici.
Sfat: înainte de a pleca de acasă sau de la hotel spre pârtii, sună la numărul de telefon afişat din această pagină pentru a afla statusul instalaţiilor de cablu!

Pentru a ajunge la baza pârtiei Bradul ai mai multe variante: 
  • din Braşov, staţia Livada Poştei, cu linia de autobuz 20  mergi până în parcarea mare din Poiană, de unde vei avea de mers pe jos aprox. 650m;.
  • mergi cu maşina până în parcarea mare din Poiana Braşov (3 lei/h),  de unde vei avea de mers pe jos aprox. 650m până la baza pârtiei.
  • mergi cu maşina până în parcarea de vis-a-vis de Centrul de Agrement şi Divertisment (10 lei/h) sau de la Hotel Sport (25 lei/h)
  • cel mai convenabil, mergi cu maşina până în parcarea multietajată din Poiana Mică, o laşi acolo (tarif parcare 2,5 lei/h) şi apoi mergi cu autobuzul 60 care face legătura între Poiana Mică şi Telegondolă, din care cobori în staţia din parcarea mare; linia 60 merge din oră în oră dar în perioadele aglomerate frecvenţa se îmbunătăţeşte până la 30 minute. Şoferul şi pasagerii maşinilor parcate aici nu plătesc bilet pe traseul 60 (recomandăm să faci o poză tichetului eliberat la barierele de intrare în parcare).

Ultima actualizare:

  • 18/12/2023 (recomandată la 15.12.21)

Pe scurt:

  • Pârtie uşoară, numai bună de învăţat şi de exersat.

Tip:

  • Activităţi sportive & recreative
  • Sporturi de iarnă

Facilităţi:

  • Gustări | Mâncare | Plata cu card de credit

Photo Gallery

Alte sugestii

Insect Park

Băile Seiche (HR) / Activităţi outdoor

Interski Poiana Brașov

Poiana Braşov (BV) / Activităţi indoor / Activităţi outdoor

Season Hill

Poiana Braşov (BV) / Activităţi outdoor

KisSomlyó SKI / Șumuleu Mic Schi

Miercurea Ciuc (HR) / Activităţi outdoor

Plaja Cazino Mamaia

Mamaia (CT) / Activităţi outdoor