Peppermint Park

Peppermint Park

Mica (MS) / Activităţi outdoor


Program

Închis
Vezi programul

Address

Comuna Mica, FN 547402, România

Telefon

Despre

Peppermint Park este un parc recreativ situat lângă Târgu-Mureș, ale cărui activități și experiențe sunt revigorante ca o mentă piperată... (apropo de numele locului 😉)... Un colț de natură în care poti să-ți încarci bateriile proprii, nu pe cele ale gadgeturilor. Locul instigă la conectarea cu tine (no wi-fi) și cu natura.
Greșit înţeles ca fiind un loc de joacă doar pentru copii, Peppermint Park este un parc de activități pentru „copiii de toate vârstele”, în condițiile actuale, probabil una dintre cele mai bune variante de distracție în aer liber din zonă!


Parcarea este ultima problemă aici.

Îl vei găsi uşor: pe DJ151B, la aproximativ 20 kilometri de Târgu Mureș (înspre Târnăveni) după ce treci de localitatea Cerghid, în pădure, până să ajungi în localitatea Mica, ai să găsești pe partea stângă porțile Parcului Peppermint. Poți parca liniștit, odată ce ai trecut de ele; în weekend când fluxul de clienți supra-aglomerează parcarea, islazul de lângă îi vine în ajutor, așa că nu-ți face griji; ai să găsești loc și pentru tine - așa cum este loc în tot parcul ce se întinde pe câteva zeci de hectare de pădure (de carpeni și stejari).
Parcul de aventură este o variantă de petrecere a timpului liber de calitate atât cu familia și prietenii, cât și cu echipa de colegi - distracția și motivarea (atât de necesare team-building-urilor) fiind aici la ele acasă.

Vei găsi ceva gustări şi băuturi.

Atmosfera recreativă, oxigenată din plin, îți oferă variante de relaxare activă sau pasivă în funcție de plăcerile tale sau de starea pe care o ai. Dacă ești surmenat - și vrei doar o infuzie de vitamina D combinată cu o cafea bună - poți să lenevești în zone de relaxare: pe bănci, în hamac sau pe terasă (aviz fumătorilor: terasa e singurul loc unde se poate aprinde țigara). Găsești aici ceva gustări și băuturi pentru adulți, dar și pentru copii.
Sfatul nostru - mai ales dacă ești însoțit cei mici și dorești ceva mai sănătos, ori mai variat - e bine să vii pregătit cu un „papa bun” la pachet. Şi odată venit cu ceva de acasă, este păcat să lași deseuri... Să te gândești că de câte ori arunci cate ceva pe jos, un copac plânge... mai bine l-ai îmbrățișa! 😉

Tree hug, dar grijă la viteză! 😀

Dar să nu uităm că principală misiune a parcului este să-ți ofere, de bine ce i-ai trecut porțile, un pașaport pentru distracție. Căci numai ce ai intrat și deja ești tentat de zecile de trasee din copaci; numeroasele tiroliene ce te provoacă să-ți depășești limitele, un panou de escaladă înalt de 8,5m - potrivit atât pentru adulți cât și pentru copii 4 ani+ ...

Panoul de escaladă inspiră respect 😀

Pe de altă parte, tirul cu arcul, zorb sumo și/sau zorb fotbal (acele mingi mari și gonflabile – pe care nu le-am zărit, poate și din cauza faptului că vizita de documentare a fost dimineața devreme) pot asigura relaxarea activă și distracția garantat. Și asta nu e tot, divertismentul continuă în caz de optezi pentru ridicarea nivelului de adrenalină cu paintball ori airsoft - cele mai interesante atracţii de aici, după părerea noastră!
Pentru cei mai mici de 4 ani există (gratuit) varianta de joaca într-o căsuță de lemn, cu tobogan, leagăne – plus, extra credit, stafful a pregătit un tobogan imens gonflabil (la data documentării noi nu l-am găsit... poate că încă nu îl umflaseră - dar merită să întrebi de el).

Zona pentru pici şi pitici. 🙂

În cazul în care ești pasionat de roți; există variante multiple: 3 trasee ușoare pentru biciclete - 4 kilometri cu pantă lină te asteaptă să descoperi zona din pădure. Dacă nu ai venit cu bicicleta ori pe bicicletă, o poți închiria de aici, așa cum poți opta și pentru închirierea de ATV-uri cu 2 locuri, sau Buggy-uri cu 4 locuri. La cerere, poți beneficia de un tur ghidat prin împrejurimi – recomandarea noastră ar fi să-ti rezervi din timp mijlocul de transport preferat, iar atenția și voia bună vor fi din partea casei.

Nu uita să te bucuri de natură! 😍

Când am făcut documentarea am observat că echipamentele și vehiculele erau dezinfectate. Spațiul sub cerul liber este din plin, rămâne doar tu să te bucuri de natură și de copilul din tine - timpul trece, petrece-l cum îți place... 😃

Recomandăm Peppermint Park ... pentru libertatea de a-ți cheltui timpul liber cu folos: odihnă (destinderea) – ce eliberează de oboseală, divertismentul – ce eliberează de plictiseală şi dezvoltarea personalităţii – ce eliberează de automatismele gândirii şi acţiuniilor cotidiene – prin diferitele ateliere și jocuri de echipă. 
Ai să găsești aici un personal tânăr, serviabil, care te asistă la cerere. CLICK AICI pentru programul actualizat (care se schimbă în fiecare sezon) şi pentru preţurile activităţilor din parc - apasă pe Rezervă la fiecare, pentru a vedea detalii, preţuri, condiţii de rezervare etc.

Iar dacă la sfârşit ţi-a plăcut atât de tare încât vei dori să revii, apasă pe butonul URMĂREŞTE* al acestei pagini: te vom notifica când cei la Peppermint Park vor organiza o competiţie, un eveniment sau atunci când vor avea  ofertă specială pentru tine! 😉
*opţiune disponibilă doar în aplicaţia Unde Mergem®

Ultima actualizare:

  • 10-04-2021

Pe scurt:

  • Spațiu neconventional în aer liber, plin de activităţi relaxante, pentru toate vârstele.

Tip:

  • Activităţi sportive & recreative
  • Închiriere echipamente
  • Parcuri tematice & aventură
  • Sporturi de vară

Facilităţi:

  • Gustări | Galerie comercială | Parcare clienți | Plata cu card de credit | Servire la masă | Terasă exterioară | Toaletă pentru clienți

Photo Gallery

Alte sugestii

Insect Park

Băile Seiche (HR) / Activităţi outdoor

Interski Poiana Brașov

Poiana Braşov (BV) / Activităţi indoor / Activităţi outdoor

Season Hill

Poiana Braşov (BV) / Activităţi outdoor

KisSomlyó SKI / Șumuleu Mic Schi

Miercurea Ciuc (HR) / Activităţi outdoor

Plaja Cazino Mamaia

Mamaia (CT) / Activităţi outdoor