SPA Clisura Dunării

SPA Clisura Dunării

Activităţi indoor / Eşelniţa (MH)


Program

Închis
Vezi programul

Address

Strada Dunării nr. 266A, Eșelnița 227195, România

Despre

Centrul SPA Clisura Dunării din Eșelnița este o prezență cât se poate de binevenită, într-o zonă în care turismul acum începe să se dezvolte și unde oferta de servicii conexe cazării este destul de restrânsă. Fiind construit în comună, la cam 5 km de zona unde sunt construite majoritatea pensiunilor din localitate (cea mai depărtată dintre ele este la aproximativ 9 km), este necesară deplasarea cu mașina; accesul este facil, direct din drumul național DN57.

Intrarea în curtea spa-ului.

Deschis recent, în 2019, centrul are o piscină încălzită de 16 metri lungime și cu o adâncime de 1,5 metri, un jacuzzi pentru 8 persoane, duş finlandez, saună uscată și umedă; există şi o „piscinuţă” dedicată copiilor foarte mici dar care în perioadele de extrasezon nu are apă.

Sauna umedă, cu un tavan de efect. 😍

Dacă vrei să te menții în formă, ai acces și la o mică sală dotată cu câteva aparate de fitness și forță. Capacitatea maximă a întregului spațiu este de 48 de persoane. Există și o zonă de bar unde găsești snack-uri, înghețată, băuturi nealcoolice și alcoolice, cafea, cu preţuri destul de ok (espresso 5 lei, bere 5-6 lei, fresh 10-12 lei).

Câte ceva pentru fiecare, mare sau mic. 😀

Tarifele de acces în centru sunt accesibile, la data documentării noastre fiind 50 lei pe zi pentru adulți și 25 lei pe zi pentru copiii între 5 și 14 ani; copiii sub 5 ani au acces gratuit. La intrare ți se dă o brățară, cu care ai acces la vestiarele cu dulapuri închise; pe ea se pot înregistra toate produsele consumate și achiți totul la sfârșit – modern și practic. Poţi sta o zi întreagă dacă te ţine dar odată ieşit, va trebui să plăteşti din nou intrarea dacă vrei să reintri.

Vestiare unisex cu duşuri şi dulapuri securizate.

Pentru o experiență completă de SPA și destindere, există și posibilitatea de a face un masaj – tariful pentru 40 de minute de masaj terapeutic sau de relaxare este de 70 lei; însă doar cu programare, preferabil cu o zi înainte.

Sala de masaj.

Dacă ești din zonă te poţi înscrie la programe susţinute de antrenori specializaţi, pentru exerciții de aqua-gym ori la sală. O clientă trecută de prima tinereţe ne povestea cum un asemenea program a făcut minuni la durerile ei de spate aşa că, aviz amatorilor 😉 detalii pot fi aflate la telefon.
Centrul este deschis tot timpul anului, cu excepția intervalului în care se fac curățenie și dezinfecție generale, de obicei între 7-15 ianuarie. În sezonul cald poţi face plajă pe şezlonguri instalate în curtea interioară, cu acces din piscină.

Duş finlandez, pentru amatorii de senzaţii tari 😀

Deci, pentru una din zilele de vacanță pe Clisura Dunării sau dacă vrei să fugi de căldura verii (care în zonă poate fi destul de puternică, așa că prin august s-ar putea să fie mulți doritori) centrul SPA din Eșelnița, curat, primitor, este o opțiune de luat în calcul... chiar dacă pe dinafară la data documentării noastre nu arăta foarte ofertant 😉

Ultima actualizare:

  • 21/06/2022 (listată la 28/10/21)

Pe scurt:

  • Bun pentru relaxare cu prietenii sau familia.

Tip:

  • Activităţi sportive & recreative
  • Spa

Facilităţi:

  • Gustări | Parcare pentru clienţi | Plata cu card de credit | Garderobă/Vestiar | Terasă exterioară | Toaletă pentru clienţi | Wi-Fi

Photo Gallery

Alte sugestii

Interski Poiana Brașov

Poiana Braşov (BV) / Activităţi indoor / Activităţi outdoor

Iaki SPA & Fitness

Mamaia (CT) / Activităţi indoor

Fenyo SPA

Miercurea Ciuc (HR) / Activităţi indoor

CPC Nautic

Eşelniţa (MH) / Activităţi outdoor

ATV FCR

Eşelniţa (MH) / Activităţi outdoor