e-Bike Skigyimes

e-Bike Skigyimes

Lunca de Sus (HR) / Activităţi outdoor


Program

Închis
Vezi programul

Address

Lunca de Sus, România

Despre

- în curs de documentare -
Până vom documenta acest loc, îți împărtășim informațiile aflate până acum, care l-au „calificat” pentru documentare 😊 Ne poți ajuta și tu: dacă ai fost deja (sau după ce vei merge) aici, povestește-ne experiența ta pe scurt, într-o recenzie, ce ți-a plăcut, ce nu ți-a plăcut... orice lucru pe care crezi că ar trebui să îl știm despre acest loc Sugerat. Îți mulțumim! 🤗

Grup de clienți e-Bike Rent Skigyimes.

Ne-am bucurat să aflăm că, dacă ești pe Valea Ghimeșului și vrei să explorezi dealurile și munții din jur pe bicicletă electrică, acum poți închiria așa ceva din incinta Bobului de Vară Skigyimes. Sunt disponibile 22 de biciclete electrice, la un tarif de 100 lei/2 h; dacă vei să te dai mai mult, după cele două ore vei plăti 30 lei pentru fiecare oră suplimentară. 
Cei de la e-Bike Rent îți vor propune câteva trasee cu grade diferite de dificultate, din care îl poți alege pe cel care crezi că ți se potrivește cel mai bine; dar poți merge și tu, pe orice traseu vrei!

Cu cât sunteți mai mulți cu atât mai bine: dacă sunteți minimum 4 persoane poate merge cu voi cineva din echipă, care vă va ghida în zona prin care vreți să vă plimbați, fără niciun tarif suplimentar!

Alte sugestii

Insect Park

Băile Seiche (HR) / Activităţi outdoor

Interski Poiana Brașov

Poiana Braşov (BV) / Activităţi indoor / Activităţi outdoor

Season Hill

Poiana Braşov (BV) / Activităţi outdoor

KisSomlyó SKI / Șumuleu Mic Schi

Miercurea Ciuc (HR) / Activităţi outdoor

Plaja Cazino Mamaia

Mamaia (CT) / Activităţi outdoor